کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

گفتم: «عیبی ندارد.»
اما عیب داشت. کم نه، تا دلت بخواهد عیب داشت. اگر عیب نداشتن را زمین بگیریم، فاصله حرف من با آن تا کره ماه بود.

- شرمن الکسی

یاد بگیر گاهی آرام و متین تو چشم‌های طرفت نگاه کنی و بگویی: نه! نمی‌روم، نه نمی‌خواهم، نمی‌کنم، نمی‌خورم و... نه گفتن موهبت بزرگی‌ست که جهان را امن‌تر می‌کند و روانت را آسوده‌تر.

یادداشت‌های یک دیوانه - نیکلای گوگول

درونم جنگی‌ست میان دو ارتش، عجیب آن‌که هر دو را فرمانده یکی‌ست: من!

- پیام خلفی

من نمی‌توانم تو را فراموش کنم؛ نه به این دلیل که حافظه‌ای قوی دارم، بلکه به این دلیل که قلبی دارم که هرگز کسانی را که یک بار در آن ساکن شده‌اند، انکار نمی‌کند.

- محمود درویش

در برابر بی‌مهری سرنوشت سکوت اختیار کرده بود.

خاطرات خانه مردگان - داستایفسکی

آدمی که دوستت دارد، برای خوب بودنت دعا می‌کند؛ حتی اگر دستش بهت نرسد، حتی اگر نتواند کنارت باشد. دوست داشتن واقعی همین‌قدر بی‌صدا و خالص است.

- علی سلطانی

تعداد آدم‌هایی که من واقعا دوستشان داشته باشم زیاد نیست. تعداد کسانی که نظر خوبی درباره‌شان دارم از آن هم کمتر است. من هر چه بیشتر دنیا را می‌شناسم از آن ناراضی‌تر می‌شوم. هر روز که می‌گذرد بیشتر معتقد می‌شوم که آدم‌ها شخصیت ناپایداری دارند و نمی‌شود روی ظواهر، لیاقت یا فهم و شعورشان حساب کرد.

غرور و تعصب - جین آستین

وقتی خدا می‌خواست تو را بسازد چه حال خوشی داشت، چه حوصله‌ای! این موها، این چشم‌ها. خودت می‌فهمی؟ من همه‌ این‌ها را دوست دارم.

سال بلوا - عباس معروفی

عطرها بی‌رحم‌ترین عناصر زمینند. بی آنکه بخواهی، می‌برندت تا قعر خاطراتی که برای فراموشی‌شان تا پای غرورت جنگیدی.

گریز دلپذیر - آنا گاوالدا

فقط اعتراف کن که هیچ‌وقت دوستم نداشتی، تا تمام این عذابی که بهم دادی، یه جوری با عقل جور در بیاد.

۳۶۵ روز بدون تو - آکیرا

عقب
بالا پایین