کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

مشکل روحیه دادن به خودت این است که در اعماق قلبت می‌دانی تمامش چرت و پرت است.

- سوفی کینسلا

منصفانه نیست کسی که اینگونه قلبت را در هم شکسته است، هنوز اینهمه زیبا و خیره کننده باشد ‌و صورتش، تنها چیزی باشد که بیش از هر چیزی در دنیا، دوست داری ببینی.

بیا گم شویم - ادی السید

گاهی آدم می‌ماند بین بودن یا نبودن. به رفتن که فکر می‌کنی اتفاقی می‌افتد که منصرف می‌شوی، می‌خواهی بمانی رفتاری می‌بینی که انگار باید بروی و این بلاتکلیفی خودش کلی جهنم است.

- سیمین دانشور

آیا واقعا بیشعوری مرض است؟ پاسخ من به این سؤال یک "بله" قاطع و بلند است. بیشعوری مرض وقاحت و سؤاستفاده از دیگران است، آدم بیشعور نمی‌تواند به ديگران گیر ندهد. انگار اگر دست از اشکال گیری بردارد و یا دیگران را تحقیر نکند جانش در می‌آید!

بیشعوری - خاویر کرمنت

حتما می‌گویی مرده کسی‌ست که قلبش از کار افتاده باشد، بله اما این فقط یک قرارداد است.‌ بسیاری از مردم جنازه‌های متحرک‌اند و فقط قسمت‌هایی از بدن آنها به کارشان ادامه مي‌دهند. ولی وقتی کسی حتی نتواند عقاید تازه را درک کند مرده به حساب می‌آید.

تنفس - جورج اورول

هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس، به غنچه‌ای می‌رسی که زندگيت را روشن می‌کند.

پایان‌دوئل - خورخه‌ لوئیس‌ بورخس

بزرگ‌ترین گناهی را که یک انسان می‌تواند مرتکب شود، مرتکب شده‌ام! خوشبخت نبوده‌ام.

- خورخه‌ لوئیس‌ بورخس

پا که به سن می‌گذارید انتظار کمی آسایش دارید، نه؟ فکر می‌کنید استحقاقش را دارید. من این جور فکر می‌کردم. ولی بعد فهمیدم که زندگی پاداش شایستگی سرش نمی‌شود.

درک‌ یک‌ پایان - جولین‌ بارنز

ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺍﺷﺘﯿﺎﻕ ﻋﺠﯿﺒﯽ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﺭﻫﺎ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺮﻭﺩ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺁﻣﺪه ﺑﻮﺩ، ﻭ ﺑﺮﻭﺩ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ، ﻫﺮ ﭼﻪ ﺩﻭﺭﺗﺮ ﺑﻬﺘﺮ، ﺟﺎﯾﯽ ﺩﻭﺭ ﺍﻓﺘﺎﺩه ﻭ ﻓﻮﺭا ﺑﺮﻭﺩ، ﺑﯽﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ.

ابله - داستایفسکی

باید به دنبال شادی‌ها گشت، چرا که غم‌ها خودشان ما را پیدا می‌کنند.

- فردریش‌ نیچه

عقب
بالا پایین