کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

دست‌و‌پایم را جمع می‌کنم و به خودم قوت قلب می‌دهم، گرچه بارها در این راه شکست خورده‌ام. اگر بتوانم امسال را به خوبی پشت سر بگذارم، مهم نیست که چقدر بد باشد، بزرگ‌ترین موفقیتی است که تاکنون به دست آورده‌ام.

یادداشت‌های روزانه - سیلویا پلات

نمی‌دانم چرا این‌قدر خالی شده‌ام نه حرفی برای گفتن دارم و نه کاری برای کردن.

- شاهرخ مسکوب

نمی‌دانم دارم روزهایم را می‌کشم یا روزهایم دارند مرا می‌کشند. در هر صورت جنایتی در حال وقوع است.

- داستایفسکی

تنها چیزی که می دانم این است که تنِ من مملو از زخم است و هنوز روی پاهای خودم ایستاده‌‌ام.

- نیکوس کازانتزاکیس

افسوس که زندگی همین است. وقتی انسان از دردی می‌گریزد گرفتار درد بزرگتری می‌شود.

- لوئیجی پیراندلو

عشق درست مثل هنر آمیختن رنگ‌هاست؛ گاهی وقتی دو نفر را کنار هم قرار می‌دهی رنگ افتضاحی درست می‌کنند. بعضی‌ها بدترین طیف‌های شما را بیرون می‌آورند. در این صورت رابطه اشکال دارد، نه شما. عشقی که باعث بی‌خوابی یا گریه بشود عشق نیست. نباید برای عشق بجنگید. اگر شبیه جنگ به نظر می‌رسد، بهتر است وقتتان را تلف نکنید.

از عشق گفتن - ناتاشا لان

همه‌چی یه بازیه، تنها چیزی که ما می‌تونیم توی زندگی درباره‌ش تصمیم بگیریم اینه که آیا برای برد بازی می‌کنیم یا نه.

بازی‌های میراث - جنیفر لین بارنز

راستش مدت‌هاست از فکر کردن به اهداف بزرگ منصرف شده‌ام. چیز‌های ساده‌ای می‌خواهم، آرامش شب‌ها، صدای باران و کتاب‌هایم.

- اسکار وایلد

ما چند سال وقت داریم که زندگی کنیم. پس باید هر کاری که می‌تونیم انجام بدیم که مطمعن بشیم از این سال‌ها نهایت استفاده رو بردیم. نباید وقتمونو برای چیزایی تلف کنیم که شاید یه روزی اتفاق بیفتن یا شایدم اصلا هیچ‌وقت اتفاق نیفتن.

ما تمامش می‌کنیم - کالین هوور

هیچ‌چیز به اندازه‌ عشق از دست‌رفته، انسان را نمی‌کشد.

آنا کارنینا - تولستوی

عقب
بالا پایین