همگانی دکتر هلاکویی

⭕️ #نکته
🍀ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﮐﺴﯽ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺗﻠﻔﻦ ﯾﺎ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺁﺷﻨﺎ ﻣﯽﺷﻮﯾﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺷﻤﺎ ﻣﯽﺳﺎﺯﯾﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺁﺩﻣﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺍﻭ ﻫﺴﺖ.

⬅️ﯾﻌﻨﯽ، ﺁﻥ ﺁﺩﻣﯽ ﮐﻪ ﺳﺎﺧﺘﻪﺍﯾﺪ ﻣﻌﻠﻮﻝ ﺫﻫﻨﯿﺖﻫﺎ ﻭ ﺗﺨﯿﻞ ﺷﻤﺎﺳﺖ ﻭ ﺑﺎ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﻫﻤﺨﻮﺍﻧﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ.

⬅️ ﺁﺩﻡﻫﺎ ﻗﻀﺎﻭﺗﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﮔﻮﺵ ﻭ ﮔﻔﺖﮔﻮ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﻫﯿﭻ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﯽ ﺑﻪ ﺩﯾﺪﺍﺭ ﻧﺪﺍﺭﺩ!

انسان شیء نیست!

⭕️نگاه شی و کالاگونه به انسان، ناچار فرد را به این نتیجه می‌رساند که خود فرد نیز کالاست،
انسان را می‌فروشد و می‌خرد. در نتیجه با بروز اولین علائم پیری و فرسودگی در خود، احساس بی‌ارزشی می‌کند.

⬅️ این نگاه ویرانگر است. انسانی که به خود به عنوان کالا نگاه می‌کند دیر یا زود خود را از پا در می‌آورد!

⬅️ چون حتی اگر زیباترین و بهترین و باهوش‌ترین و عاقل‌ترین باشد، چون ایام پیری و شکستی و از دست‌دادن توانایی‌های جسمی و ذهنی-روانی فرا می‌رسد، رنجی که می‌برد چند برابر کسی است که از آغاز خود را شخص می‌دیده اما ظاهر زیبا و هوش و عقلی آن‌چنان هم نداشته!

⭕️ انسان به تنهایی هدف است و نگاه کالاگونه فرد را دیر یا زود از پا در می‌آورد.

🍀سرنوشت آینده ما از کوشش جسمی ما نیست.
از طرز فکرها و دیدگاههای ماست.

دکتر هلاکویی با زبان طنز در اظهار نظری زنها رو به دو گروه تقسیم کردن!

قِری و غُری

زنهای غُری
(به طور مثال) در جاروکردن خانه، دائم غر می‌زنند که چرا من جارو کنم..؟
چرا دیگران شلخته‌اند..؟
این همه درس خوندم که کلفتی کنم و...

اما زنهای قِری
حین جارو کردن یه نوار شاد میزارند و قر میدند و جارو می‌کنند.

غُری‌ها حرص و جوش می‌خورند و لحظات بدی رو می‌گذرونند و زندگی رو بر خودشون و دیگران تلخ میکنن؛
قِری‌ها لذت می‌برند و شاد زندگی می‌کنند.

غُر نَزَن، قِر بِده!

اگر زمانی در دلت نسبت به کسی احساس عصبانیت و نفرت کردی و خواستی تلافی کنی، یکی از بهترین راه‌های تلافی کردن این است که سعی کنی مثل او نباشی..

هنگامی که من فرزند اول هستم باید بدانم میلی در من به اداره کردن، به کنترل، به مسئولیت، به نوعی رهبری، به نوعی مواظبت و مراقبتِ بزرگسالانه از دیگران وجود دارد.

📌هدف

هدف چگونه طراحی میشود؟🤔

انسان با ارزوهاش شروع می‌کند اما به آرزوهایش نمی‌رسد بلکه به هدف‌هایش می‌رسد...

👥نظر دیگران

آیا نظر دیگران روی ما تاثیر دارد؟
آیا به نظر دیگران اهمیت بدهیم؟

روزی که من خودمو خوب ندونم و دوست داشتنی ندونم امکان نداره کار خوب انجام بدم و به خودم اجازه‌ی انجام هر کار بد، غلط و خطرناکی رو خواهم داد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NAHIT

عقب
بالا پایین