همگانی دکتر هلاکویی

🌍تنهایی در تحلیل نهایی، یعنی من بَدم، تو بَدی، رابطه بد است و نتیجه‌اش هم بد است.
تنهایی یعنی بی‌کَس بودن و این گرفتاری و بیماری است.
و این گرفتاری و بیماری ابداً با رابطه و ازدواج حل نمیشود و حتی خیلی خیلی هم بدتر خواهد شد.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: NAHIT

• Like
🔴 بهترین راه برای اینکه با کسی احساس خوشبختی کنیم چیست؟
این است که یاد بگیریم: چگونه به تنهایی احساس خوشبختی کنیم!
این‌گونه حضور دیگران تنها یک گزینه خواهد بود نه یک ضرورت.

• Like
احترام به بزرگ‌تر یکی از بیماری‌های فرهنگی ماست.
چون تو خانواده‌های ما قدرت وجود داشته و ماجرای سلسله مراتب و احترام مطرح میشده در طول تاریخ موضوع بزرگ‌تر و ریش سفید دارای ارج و قرب بیشتری بودند و اون‌ها در طول تاریخ نفر اول بودند چون احترام به بزرگ‌تر واجب بوده.
ولی در دنیای امروز در رابطه‌های برابر کاملا شرایط فرق میکنه، موضوع احترام اساسش بر نابرابری است ولی حرمت اساسش بر برابری است.
توی "حرمت" من اگه 60 سالمه خودمو با یک بچه 4 ساله برابر میدونم.
ولی توی ماجرای "احترام به بزرگترها" میگم من اجازه دارم حرف زشت بزنم ولی بچه 5 ساله من اجازه نداره به من حرف زشت بزنه!
توی دنیای امروز واژه حرمت به جای احترام نشسته. پس همونطور که حرمت آدم 60 ساله واجبه، حرمت بچه 3 ساله هم واجبه.
و چون ما در تحلیل نهایی بخاطر موضوع قدرت به واژه احترام ارزش کاذب و دروغینی دادیم این مشکل در جامعه ما به‌وجود آمده است.

• Like
ما در کودکی از سه طریق درد رو کنترل میکنیم.
1. از طریق عضلات و ماهیچه هامون
2. از طریق تنفسمون
3. از طریق تخیلمون

• Like
⚠️اعتیاد به موبایل و بازیهای کامپیوتری در کودکان در آینده به اندازه‌ی اعتیاد به مواد مخدر ویرانگر خواهد بود.

• Like
در مورد اینکه چگونه با دنیا کنار بیاییم

آخرین ویرایش:
  • Like
🍀 خواهـی نشوی رسوا، همرنـگ جماعت شو!

● شما می‌دانید یکی از حرف‌هایی که در زبان فارسی است این است که خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو
● شعار علمی واقعی این است: خواهـــی بشوی رســــوا و سپس بدبخت شوی همرنگ جماعت شو!
● بنابراین بیخودی خودتان را همرنگ جماعت نکنید. جماعت را وقتی آدم هم‌رنگش میشود که رنگش درست است
● شما می‌دانید که انسان تنها موجودی است که ابتدا به وجود می‌آید یعنی هستی پیدا می‌کند و بعدا ماهیتش یعنی آنچه که هست...
● بنابراین انسان باید انسان شدن را یاد بگیرد
● یعنی انسان مانند... یک خمیری است که حالا این خمیر چگونه می‌خواهد خودش را شکل و فرم بدهد...
● بنابراین مهم است که این را بدانیم ما از قبل برایمان ننوشته‌اند که خوشبخت باشیم یا بدبخت
● اگر این باور را دارید لطفا بهش یک نگاهی مجددی بکنید
● اینکه فکر کنید سرنوشت شما نوشته شده و از قبل قرار بود با این شخص ازدواج کنید و...
● یک همچین قاعده‌هایی نیست، باور و نظر من این هست که نیست.

• Like
علاقه به مطالعه

آخرین ویرایش:
  • Like

• Like
عقب
بالا پایین