:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,225 پسندها پسندها 21,432 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,159 3/13/26 #71 جغد برفی گفت: همینکه مسابقه رو برنده بشم دریافت میکنی نامه رو. کلیک کنید تا گسترش یابد... ما همه رأی میدیم به شما اول بشی فقط شما دیگه آشپزی نکن
جغد برفی گفت: همینکه مسابقه رو برنده بشم دریافت میکنی نامه رو. کلیک کنید تا گسترش یابد... ما همه رأی میدیم به شما اول بشی فقط شما دیگه آشپزی نکن
وانیـلྉ کاربر انجمن کاربر انجمن برتر سال برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب بررسی مدیریتی از تالار نوشتهها نوشتهها 186 پسندها پسندها 4,549 امتیازها امتیازها 238 سکه 4,418 3/13/26 #72 جغد برفی گفت: همینکه مسابقه رو برنده بشم دریافت میکنی نامه رو. کلیک کنید تا گسترش یابد... مطمئنی رام میدن؟ نکنه یه انسان عادی باشم که نمیتونه جادو کنه؟ تا الان خودمو گول میزدم که هیچ جغدِ نامه رسانی پیدا نکردم نه که ماگل ام
جغد برفی گفت: همینکه مسابقه رو برنده بشم دریافت میکنی نامه رو. کلیک کنید تا گسترش یابد... مطمئنی رام میدن؟ نکنه یه انسان عادی باشم که نمیتونه جادو کنه؟ تا الان خودمو گول میزدم که هیچ جغدِ نامه رسانی پیدا نکردم نه که ماگل ام
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,933 پسندها پسندها 43,401 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,589 3/13/26 #73 باریکلا آفرین با همین فرمون برین جلو همتون تا دو سال دیگه به چی میشین
Seraphina♡ جادوگر سیاه تیمتعیینسطح نویسنده نوقلـم طراحی و گرافیست فعال نوشتهها نوشتهها 2,678 پسندها پسندها 6,407 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,097 3/14/26 #74 ای بابا من این تاپیکو الان دیدممممممم ببینین چقدر هنرمندم آخه بعضیا که مشخه عکس اینترنتی هست اونا به کنار بقیه ها رقیبای قدری هستن از هر انگشتام ۶ تا ۶تا هنر میباره جاست گزینه 8
ای بابا من این تاپیکو الان دیدممممممم ببینین چقدر هنرمندم آخه بعضیا که مشخه عکس اینترنتی هست اونا به کنار بقیه ها رقیبای قدری هستن از هر انگشتام ۶ تا ۶تا هنر میباره جاست گزینه 8
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,045 پسندها پسندها 21,780 امتیازها امتیازها 813 سکه 226 3/14/26 #75 جهت ِخداقوت به سرآشپزهای ِنمونهی کافه، شعری از شاعری تقدیمتون + نشسته ام به تماشای آشپزخانه تمام خستگیم پای آشپزخانه گرفته است هوای صبور حوصله ام گرفته است نفس های آشپزخانه مدام غرق هیاهوی آتش و آبم بریده نای من و نای آشپزخانه نشسته ام به تماشای کنج غربت او و محو صورت تنهای آشپزخانه در این تصور رویایی ام که بنشانم نشاط مزرعه ای جای آشپزخانه گمان کنم که کمی شاعرانه تر بشود کنار پنجره دنیای آشپزخانه دو استکان که بنوشم، یکی به جای خودم و چای دومی هم جای آشپزخانه #فاطمه_عباسی
جهت ِخداقوت به سرآشپزهای ِنمونهی کافه، شعری از شاعری تقدیمتون + نشسته ام به تماشای آشپزخانه تمام خستگیم پای آشپزخانه گرفته است هوای صبور حوصله ام گرفته است نفس های آشپزخانه مدام غرق هیاهوی آتش و آبم بریده نای من و نای آشپزخانه نشسته ام به تماشای کنج غربت او و محو صورت تنهای آشپزخانه در این تصور رویایی ام که بنشانم نشاط مزرعه ای جای آشپزخانه گمان کنم که کمی شاعرانه تر بشود کنار پنجره دنیای آشپزخانه دو استکان که بنوشم، یکی به جای خودم و چای دومی هم جای آشپزخانه #فاطمه_عباسی