:)MAHAK مدیر تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,794 پسندها پسندها 25,811 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,204 3/13/26 #71 جغد برفی گفت: همینکه مسابقه رو برنده بشم دریافت میکنی نامه رو. کلیک کنید تا گسترش یابد... ما همه رأی میدیم به شما اول بشی فقط شما دیگه آشپزی نکن
جغد برفی گفت: همینکه مسابقه رو برنده بشم دریافت میکنی نامه رو. کلیک کنید تا گسترش یابد... ما همه رأی میدیم به شما اول بشی فقط شما دیگه آشپزی نکن
وانیـلྉ کاربر انجمن کاربر انجمن برتر سال برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب بررسی مدیریتی از تالار نوشتهها نوشتهها 190 پسندها پسندها 4,652 امتیازها امتیازها 238 سکه 4,426 3/13/26 #72 جغد برفی گفت: همینکه مسابقه رو برنده بشم دریافت میکنی نامه رو. کلیک کنید تا گسترش یابد... مطمئنی رام میدن؟ نکنه یه انسان عادی باشم که نمیتونه جادو کنه؟ تا الان خودمو گول میزدم که هیچ جغدِ نامه رسانی پیدا نکردم نه که ماگل ام
جغد برفی گفت: همینکه مسابقه رو برنده بشم دریافت میکنی نامه رو. کلیک کنید تا گسترش یابد... مطمئنی رام میدن؟ نکنه یه انسان عادی باشم که نمیتونه جادو کنه؟ تا الان خودمو گول میزدم که هیچ جغدِ نامه رسانی پیدا نکردم نه که ماگل ام
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. ژورنالیست(شایعه نویس) ژورنالیست سوشالمدیا نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشستهبرترین ارسال کننده ماه نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 7,373 پسندها پسندها 46,810 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 22,201 3/13/26 #73 باریکلا آفرین با همین فرمون برین جلو همتون تا دو سال دیگه به چی میشین
Seraphina♡ جادوگر سیاه نویسنده نوقلـم طراحی و گرافیک فعال نوشتهها نوشتهها 2,681 پسندها پسندها 6,433 امتیازها امتیازها 388 سکه 3,097 3/14/26 #74 ای بابا من این تاپیکو الان دیدممممممم ببینین چقدر هنرمندم آخه بعضیا که مشخه عکس اینترنتی هست اونا به کنار بقیه ها رقیبای قدری هستن از هر انگشتام ۶ تا ۶تا هنر میباره جاست گزینه 8
ای بابا من این تاپیکو الان دیدممممممم ببینین چقدر هنرمندم آخه بعضیا که مشخه عکس اینترنتی هست اونا به کنار بقیه ها رقیبای قدری هستن از هر انگشتام ۶ تا ۶تا هنر میباره جاست گزینه 8
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرسوشالمدیا پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,579 پسندها پسندها 24,113 امتیازها امتیازها 813 سکه 399 3/14/26 #75 جهت ِخداقوت به سرآشپزهای ِنمونهی کافه، شعری از شاعری تقدیمتون + نشسته ام به تماشای آشپزخانه تمام خستگیم پای آشپزخانه گرفته است هوای صبور حوصله ام گرفته است نفس های آشپزخانه مدام غرق هیاهوی آتش و آبم بریده نای من و نای آشپزخانه نشسته ام به تماشای کنج غربت او و محو صورت تنهای آشپزخانه در این تصور رویایی ام که بنشانم نشاط مزرعه ای جای آشپزخانه گمان کنم که کمی شاعرانه تر بشود کنار پنجره دنیای آشپزخانه دو استکان که بنوشم، یکی به جای خودم و چای دومی هم جای آشپزخانه #فاطمه_عباسی
جهت ِخداقوت به سرآشپزهای ِنمونهی کافه، شعری از شاعری تقدیمتون + نشسته ام به تماشای آشپزخانه تمام خستگیم پای آشپزخانه گرفته است هوای صبور حوصله ام گرفته است نفس های آشپزخانه مدام غرق هیاهوی آتش و آبم بریده نای من و نای آشپزخانه نشسته ام به تماشای کنج غربت او و محو صورت تنهای آشپزخانه در این تصور رویایی ام که بنشانم نشاط مزرعه ای جای آشپزخانه گمان کنم که کمی شاعرانه تر بشود کنار پنجره دنیای آشپزخانه دو استکان که بنوشم، یکی به جای خودم و چای دومی هم جای آشپزخانه #فاطمه_عباسی