مشاوره‌ پایان‌یافته مشاوره رمان | malihe

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -Taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

-Taraneh

مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد
مشاور
1,236
پسندها
پسندها
9,743
امتیازها
امتیازها
453
سکه
1,112
نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند اما مشاورین، پیمانکاران رمان، داستان و آثار مهم می باشند!

- نویسنده عزیز لطفا با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید.

- در صورتی که با مشاور همکاری نکنید و مشاور گزارش دهد، رمان شما تا زمان ارتقا، قفل خواهد شد.

درخواست کننده: @spide26
مشاور: @malihemalihe عضو تأیید شده است.

درود و نور
لطفا لینک اثرتون (درصورت داشتن تایید مدیران)
و موضوع نیازمند به مشاوره رو بیان کنید
مشاور هردو درخواست شما ملیحه جان هستن

سلام میخام در دیالوگ نویسی نوشتنم قوی شه چکار کنم

سلام میخام در دیالوگ نویسی نوشتنم قوی شه چکار کنم
درود بر شما نویسنده عزیز، بنده مشاوره شما هستم. خیلی خوبه که برای ارتقا قلمتون درخواست مشاوره دادید.
قبل از هرچیزی دوست دارم بدونید که تمام تلاشم رو برای کمک به شما انجام میدم. و در مقابل از شما انتظار دارم که نهایت پی‌گیری و همکاری رو با بنده داشته باشید تا بتونیم نتیجه خوبی از این گفت‌ و گو داشته باشیم.
سپیده جان شما رمان تأیید شده‌ای دارید؟
یا چیزی که بتونم سطح قلم شما رو در دیالوگ‌نویسی بررسی کنم؟

درود بر شما نویسنده عزیز، بنده مشاوره شما هستم. خیلی خوبه که برای ارتقا قلمتون درخواست مشاوره دادید.
قبل از هرچیزی دوست دارم بدونید که تمام تلاشم رو برای کمک به شما انجام میدم. و در مقابل از شما انتظار دارم که نهایت پی‌گیری و همکاری رو با بنده داشته باشید تا بتونیم نتیجه خوبی از این گفت‌ و گو داشته باشیم.
سپیده جان شما رمان تأیید شده‌ای دارید؟
یا چیزی که بتونم سطح قلم شما رو در دیالوگ‌نویسی بررسی کنم؟
رمان تایید شده ندارم فقط دیالوگ نویسیم ضعیفه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Alirix
رمان تایید شده ندارم فقط دیالوگ نویسیم ضعیفه
بسیار خب.
پس لطفاً برای من یک متن ۶۰ خط گوشی یا ۲۰ خط در سیستم آمده کنید، دیالوگ‌محور با موضوع زیر:
اسکارلت و سوفیا شب قبل با هم به مهمانی رفته‌اند. صبح بعد، اسکارلت به خانه سوفیا می‌رود. او بهانه می‌آورد که لباسش را جا گذاشته. اما هدف واقعی‌اش این است، بدون اینکه سوفیا بفهمد، از ارتباط مخفی سوفیا با ویکتور نامزد سابقش سر دربیاورد.
یک قانون: سوفیا نباید مستقیماً رازش رو بگه.
اسکارلت باید از تناقض‌ها و چیزهایی که سوفیا نمیگه به حقیقت برسه.

آخرین ویرایش:
چطور دیالوگ بنویسم؟

• Like
چطور دیالوگ بنویسم؟
اوم خب مسیر رو که بهتون گفتم یعنی ماجرای اسکارلت و سوفیا و ویکتور.
چیزی که ازت می‌خوام گفت و گوی بین اسکارلت و سوفیاست. حالا تو می‌تونی به سلیقه خودت مثلا ویکتور رو هم اضافه کنی یا حتی مادر سوفیا.
خودت رو جای شخصیت اصلی بذار وقتی سوفیا در رو باز می‌کنه تو چی‌میگی؟ اون تعجب می‌کنه؟ در جوابت چی میگه؟ لحن تو چطوری وقتی باهاش حرف می‌زنی مرموز و مشکوک یا دوستانه؟
یه راه حل بهت میدم. وقتی داری دیالوگ‌های خودت(اسکارلت) رو می‌نویسی بلند با خودت تکرار کن و دیالوگ‌های سوفیا رو بی‌صدا بنویس بذار ذهنت حرف بزنه.
متوجه شدی؟

چند خط دیالوگ بنویسم؟

• Like
چند خط دیالوگ بنویسم؟
بسیار خب.
پس لطفاً برای من یک متن ۶۰ خط گوشی یا ۲۰ خط در سیستم آمده کنید، دیالوگ‌محور با موضوع زیر:

یک قانون: سوفیا نباید مستقیماً رازش رو بگه.
اسکارلت باید از تناقض‌ها و چیزهایی که سوفیا نمیگه به حقیقت برسه.
توی نوشتن دیالوگ‌ها دنبال قوانین نباشین. فقط از دید یک ادم معمولی به قضیه نگاه کنین.
منتظر متن شما هستم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین