-Taraneh
مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد
مشاور
درود بر شما نویسنده عزیز، بنده مشاوره شما هستم. خیلی خوبه که برای ارتقا قلمتون درخواست مشاوره دادید.سلام میخام در دیالوگ نویسی نوشتنم قوی شه چکار کنم
رمان تایید شده ندارم فقط دیالوگ نویسیم ضعیفهدرود بر شما نویسنده عزیز، بنده مشاوره شما هستم. خیلی خوبه که برای ارتقا قلمتون درخواست مشاوره دادید.
قبل از هرچیزی دوست دارم بدونید که تمام تلاشم رو برای کمک به شما انجام میدم. و در مقابل از شما انتظار دارم که نهایت پیگیری و همکاری رو با بنده داشته باشید تا بتونیم نتیجه خوبی از این گفت و گو داشته باشیم.
سپیده جان شما رمان تأیید شدهای دارید؟
یا چیزی که بتونم سطح قلم شما رو در دیالوگنویسی بررسی کنم؟
بسیار خب.رمان تایید شده ندارم فقط دیالوگ نویسیم ضعیفه
یک قانون: سوفیا نباید مستقیماً رازش رو بگه.اسکارلت و سوفیا شب قبل با هم به مهمانی رفتهاند. صبح بعد، اسکارلت به خانه سوفیا میرود. او بهانه میآورد که لباسش را جا گذاشته. اما هدف واقعیاش این است، بدون اینکه سوفیا بفهمد، از ارتباط مخفی سوفیا با ویکتور نامزد سابقش سر دربیاورد.
اوم خب مسیر رو که بهتون گفتم یعنی ماجرای اسکارلت و سوفیا و ویکتور.چطور دیالوگ بنویسم؟
چند خط دیالوگ بنویسم؟
توی نوشتن دیالوگها دنبال قوانین نباشین. فقط از دید یک ادم معمولی به قضیه نگاه کنین.بسیار خب.
پس لطفاً برای من یک متن ۶۰ خط گوشی یا ۲۰ خط در سیستم آمده کنید، دیالوگمحور با موضوع زیر:
یک قانون: سوفیا نباید مستقیماً رازش رو بگه.
اسکارلت باید از تناقضها و چیزهایی که سوفیا نمیگه به حقیقت برسه.