همگانی باز آمد بوی ماه درس و امتحان

بابام پیشم نبود اما برام یه کیف چرخ دار فرستاده بود.
پرنسسی بود و خیلی ناز با کفش ستش
مامانم تا حیاط مدرسه امد تو و قشنگ جمله ش رو یادمه گفت: امروز دوست پیدا نکنی همیشه تنها میمونی
همین باعث شد که از ترس تنها موندن کلی دوست پیدا کنم
به قولی یهو پرتم کرد تو دل اجتماع و میزان اجتماعی بودن الانم رو میدون مامانمم

من میتونم سه روز سخنرانی «اشتباهاتی که من تو دانشگاه کردم ولی شما نکنید» راه بندازم
مثلا من میگم حواست باشه چیا برداشتی، مثل من چندتا درس رو دو بار پاس نکنی Lagh2 girl11-smiley_a03y

بزار ببینم میشه گذاشت girl11-smiley_a03y

مثلا من میگم حواست باشه چیا برداشتی، مثل من چندتا درس رو دو بار پاس نکنی Lagh2 girl11-smiley_a03y
مثلا تمام عمومیارو همون ترمای اول بر نداری که بعد تو ترمای بالاتر یه عالمه درس سنگین رو باید هم‌زمان پاس کنی

• blossom
واکنش‌ها[ی پسندها]: Neen
هیچوقت جلوی استاد نگو یه کاری رو بلدی یا میتونی انجام بدی یا تو یه درسی خوبی(در ادامه‌ی ترم باهاش سرویست میکنه)

• blossom
واکنش‌ها[ی پسندها]: Neen
مثلا تمام عمومیارو همون ترمای اول بر نداری که بعد تو ترمای بالاتر یه عالمه درس سنگین رو باید هم‌زمان پاس کنی
عمومی‌ها زاده شدن که با مزخرف بودنشون حجم سنگین تخصصی‌ها رو بالانس کنن منظورتون چیه همه رو یک جا بردارید بعد هی فقط تخصصی امتحان بدید؟ :گریه:

هیچوقت جلوی استاد نگو یه کاری رو بلدی یا میتونی انجام بدی یا تو یه درسی خوبی(در ادامه‌ی ترم باهاش سرویست میکنه)
وای دقیقا، اسنجوریه که فلانی خب حالا جواب بده، نظر بده، فلان بهمان، ولم کن می‌خوایی بشینم جات یاد بدم؟

عمومی‌ها زاده شدن که با مزخرف بودنشون حجم سنگین تخصصی‌ها رو بالانس کنن منظورتون چیه همه رو یک جا بردارید بعد هی فقط تخصصی امتحان بدید؟ :گریه:
هیچکس به من اینو نگفته بوددددددددد
منم فکر کردم کار درستی میکنم :))))))
وای دقیقا، اسنجوریه که فلانی خب حالا جواب بده، نظر بده، فلان بهمان، ولم کن می‌خوایی بشینم جات یاد بدم؟
میخواد ثابت کنه هیچی بارت نیست و خودش عقل کله
بعد به این حرفای استاد همکلاسیاتم اضافه کن اونا هم سریع جواب میدن سوال میکنن نظر میپرسن ازت که نشون بدن بیشتر از تو میدونن

هیچکس به من اینو نگفته بوددددددددد
منم فکر کردم کار درستی میکنم :))))))
الهی بمیرم چی کشیدی :گریه:
با تمام دروس مهندسی، فکر کردن بهشون هم از سختیشون شگفت زده‌م میکنه

میخواد ثابت کنه هیچی بارت نیست و خودش عقل کله
بعد به این حرفای استاد همکلاسیاتم اضافه کن اونا هم سریع جواب میدن سوال میکنن نظر میپرسن ازت که نشون بدن بیشتر از تو میدونن
واقعا عذاب آوره، و واقعا بهت ین کار سکوته

عقب
بالا پایین