در کنار ساحل قدم می زدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم، در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است،
ولی آیا اگر به سمت آن شیء بی ارزش نمیرفتم، واقعا می فهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...

مکتوب
پائولو کوئلیو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بدبختانه سرنوشتم را می‌دانم و نمی‌توانم از آن بگریزم. کاش ادیپ بودم و نادانسته به سوی سرنوشتم می‌شتافتم به خیال آن‌که از آن می‌گریزم.

کتاب:در حال و هوای جوانی
اثر: شاهرخ مسکوب

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هَنوز هم دارند مخفی کاری می‌کنند، حتی در عشق. من می‌گویم آدم اگر کسی را دوست داشته باشد باید با صدایِ بلند بگوید ...

هوشنگ_گلشیری
آینه‌های دردار

آخرین ویرایش توسط مدیر:
در کنار ساحل قدم می زدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم، در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است، ولی آیا اگر به سمت آن شیء بی ارزش نمیرفتم، واقعا می فهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...

مکتوب
پائولو کوئلیو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سخت‌ترین و خوشبخت‌ترین چیزها این است که کسی در رنج‌هایش، در رنج‌های ناخواسته‌اش، عاشق این زندگی باشد.

جنگ و صلح
لئو تولستوی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
دیشب به خودم گفتم: شعور یک گیاه در وسط زمستان، از تابستان گذشته نمی آید، از بهاری می آید که فرا می‌رسد.
گیاه به روزهایى که رفته، نمی اندیشد، به روزهایى می اندیشد که می آید، اگر گیاهان یقین دارند که بهار خواهد آمد، چرا ما انسان ها باور نداریم که روزی خواهیم توانست به هر آن چه می‌خواهیم، دست یابیم؟

نامه های عاشقانه ی یک پیامبر
جبران خلیل جبران

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تنها زمانی صبور خواهیم شد که صبر را یک قدرت بدانیم، نه یک ضعف و آنچه ویرانمان می‌کند، روزگار نیست بلکه حوصله‌ی کوچک و آرزوهای بزرگ‌مان است.

جان شیفته
رومن رولان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تمام کائنات با همه لایه ها و با همه بغرنجى اش در درون انسان پنهان است .
شیطان مخلوقى ترسناک نیست که بیرون از ما به دنبال فریب دادنمان باشد ، بلکه صداى است درون خودمان . در خودت دنبال شیطان بگرد ، نه در بیرون و در دیگران...
و فراموش نکن هر که نفسش را بشناسد ، پروردگارش را شناخته است . انسانى که نه به دیگران ، بلکه به خود بپردازد ، سرانجام پاداشش شناخت آفریدگار است.

ملت عشق
الیف شافاک

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگر می شد «توان فراموش کردن» را از انسان گرفت، او دیگر هیچ ستمی را تحمل نمی کرد؛ هیچ کس به اندازه ی کسی که فراموشی را نپذیرد، تنها نیست...
آنکه به زمان های متفاوتی تعلق دارد، معاصر هیچ کس نیست!

قطره اشکی در اقیانوس
مانس اشپربر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تنها باید بدانى، آنچه موجب ایجاد انگیزه در دنیا مى شود، جستجوى لذت نیست، بلکه صرف نظر کردن از چیزهایى است که در ظاهر بسیار مهم بنظر مى رسند.
سرباز، براى کشتن دشمن، به جبهه نمى رود، بلکه براى کشته شدنش براى وطنش مى جنگد.
زن دلش نمى خواهد خوشحالى خود را به شوهرش نشان دهد، بلکه مى خواهد شوهر متوجه شود چه میزان خود را وقف مى کند و رنج مى برد تا او را خوشحال ببیند.
مرد سر کار نمى رود تا وظیفه خود را انجام دهد, بلکه عرق و اشک مى ریزد تا آسایش خانواده را فراهم کند.
فرزندانى که براى خوشحال کردن پدر و مادر از رویاهایشان صرف نظر مى کنند، و پدر و مادرى که براى خوشحال کردن فرزندانشان از زندگى کردن صرف نظر مى کنند.

یازده دقیقه
پائولو کوئلیو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین