MOBINA.H کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 26 پسندها پسندها 58 امتیازها امتیازها 13 سکه 39 دوشنبه ساعت 13:07 #291 ای کوه تو فریاد من امروز شنیدی.. دردیست در این سینه که همزاد جهان است. از داد وداد آن همه گفتند و نکردند.. یا رب چقدر فاصله ی دست و زبان است؟ هوشنگ ابتهاج
ای کوه تو فریاد من امروز شنیدی.. دردیست در این سینه که همزاد جهان است. از داد وداد آن همه گفتند و نکردند.. یا رب چقدر فاصله ی دست و زبان است؟ هوشنگ ابتهاج
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرتالارهنرومذهب+مدیرسوشالمدیا+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,525 پسندها پسندها 23,568 امتیازها امتیازها 813 سکه 383 دیروز ساعت 10:48 #292 تو را نه عاشقانه، نه عاقلانه و نه حتی عاجزانه که تو را عادلانه در آغوش میکشم ... عدل مگر نه آن است که هر چیزی سر جای خودش باشد؟ سیمین بهبهانی
تو را نه عاشقانه، نه عاقلانه و نه حتی عاجزانه که تو را عادلانه در آغوش میکشم ... عدل مگر نه آن است که هر چیزی سر جای خودش باشد؟ سیمین بهبهانی
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرتالارهنرومذهب+مدیرسوشالمدیا+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,525 پسندها پسندها 23,568 امتیازها امتیازها 813 سکه 383 دیروز ساعت 10:51 #293 چه فایده از دوست داشتنم؟ وقتی دلتنگم میشوی ولی به دنبالم نمیگردی؛ که من قسمتی از توام، اما مهمترینِ تو نه ! - نزار قبانی
چه فایده از دوست داشتنم؟ وقتی دلتنگم میشوی ولی به دنبالم نمیگردی؛ که من قسمتی از توام، اما مهمترینِ تو نه ! - نزار قبانی
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرتالارهنرومذهب+مدیرسوشالمدیا+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,525 پسندها پسندها 23,568 امتیازها امتیازها 813 سکه 383 دیروز ساعت 10:53 #294 حوصله ات که سر میرود با دلم، با دوست داشتنم، بازی نکن! من در بی حوصلگی هایم، با تو زندگی ها کرده ام. - احمد شاملو
حوصله ات که سر میرود با دلم، با دوست داشتنم، بازی نکن! من در بی حوصلگی هایم، با تو زندگی ها کرده ام. - احمد شاملو
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرتالارهنرومذهب+مدیرسوشالمدیا+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,525 پسندها پسندها 23,568 امتیازها امتیازها 813 سکه 383 دیروز ساعت 10:54 #295 زخمهایت را نشانم بده؛ تا بدانم چگونه باید دوستت بدارم، تا یاد بگیرم چگونه نوازشت کنم. • لونت شیک
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرتالارهنرومذهب+مدیرسوشالمدیا+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,525 پسندها پسندها 23,568 امتیازها امتیازها 813 سکه 383 دیروز ساعت 10:56 #296 کـاش هیچ گذشتهای باهم نداشتیم آنوقت من میتوانستم به تو زنگ بزنم و بیدلخوری حالت را بپرسم! چقدر پرسیدنِ حالِ سادهات بعید شده حالا... - پریسا زابلی پور
کـاش هیچ گذشتهای باهم نداشتیم آنوقت من میتوانستم به تو زنگ بزنم و بیدلخوری حالت را بپرسم! چقدر پرسیدنِ حالِ سادهات بعید شده حالا... - پریسا زابلی پور
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرتالارهنرومذهب+مدیرسوشالمدیا+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,525 پسندها پسندها 23,568 امتیازها امتیازها 813 سکه 383 دیروز ساعت 15:26 #297 ولی من غصههامو با notificition تو یادم میره.
.مَرزمِه..مَرزمِه. عضو تأیید شده است. مدیرتالارهنرومذهب+مدیرسوشالمدیا+طراحوگوینده آز پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار سوشالمدیا مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 3,525 پسندها پسندها 23,568 امتیازها امتیازها 813 سکه 383 دیروز ساعت 15:27 #298 تموم حرفای قلبمو جبران خلیل جبران به تو زد که میگه: "تو تنها سببی هستی که به خاطر آن روزهای بیشتر، شبهای بیشتر، و سهم بیشتری از زندگی میخواهم."
تموم حرفای قلبمو جبران خلیل جبران به تو زد که میگه: "تو تنها سببی هستی که به خاطر آن روزهای بیشتر، شبهای بیشتر، و سهم بیشتری از زندگی میخواهم."