اخبار اتهام تجاوز و آدم‌ربایی؛ ماجرای جنجالی پژمان جمشیدی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع امین141
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

دوسش داری

• بله

رای: 7 87.5%
  • خیر

رای: 1 12.5%

• مجموع رای دهندگان
    8
بیشتر درک میکنیم تو چه لجنزاری داریم دست وپا میزنیم 15cb28_25512
آدم جنم داشته باشه لجنزار که سهله از تو آنیش جهنمم خودشو میکشه بیرون و بیشتر از اونم داشته باشه بقیه رو هم میکشه بیرون
وقت تلف کردن که اسم شیک و باکلاس نمیخواد همه میدونن تو چه شرایطی هستیم بیشتر همش بزنی بیشتر بوش میاد

آدم جنم داشته باشه لجنزار که سهله از تو آنیش جهنمم خودشو میکشه بیرون و بیشتر از اونم داشته باشه بقیه رو هم میکشه بیرون
وقت تلف کردن که اسم شیک و باکلاس نمیخواد همه میدونن تو چه شرایطی هستیم بیشتر همش بزنی بیشتر بوش میاد
خیلی سخته از این جهنم رفتن..خیلییییییی

در صورتی برمیگرده که مطمئن باشه خطری تهدیدش نمیکنه

پ.ن: مگه چند ساله هستی که به این و اون میگی شاید سن شما قد نده ؟ آیا smilies
یاد بگیر دوگانه حرف نزنی.اینکه بر نمیگرده با این جمله بالا فرق داره

خیلی سخته از این جهنم رفتن..خیلییییییی
چرا رفتن
منظور من مهاجرت نبود
من میتونم مثال بزنم از کسایی که شرایطو تغییر دادن
آدم باید باهوش باشه یکم فکر کنه
هر سیستمی یه نقطه گریزی داره برا فرصت‌طلبا
بهتره فرصت‌طلب بودن یاد بگیریم
تا اینکه بشینیم عروسی ببینیم اخبار ببینیم فوتبال و حواشی بازیگرا و و و و

چرا رفتن
منظور من مهاجرت نبود
من میتونم مثال بزنم از کسایی که شرایطو تغییر دادن
آدم باید باهوش باشه یکم فکر کنه
هر سیستمی یه نقطه گریزی داره برا فرصت‌طلبا
بهتره فرصت‌طلب بودن یاد بگیریم
تا اینکه بشینیم عروسی ببینیم اخبار ببینیم فوتبال و حواشی بازیگرا و و و و
تغییر دادن شرایط یعنی اینکه فقط به خودت فکر کنی.یعنی تو این جامعه خیلی از خصوصیات اخلاقی له کنی.یعنی با رانت و خیلی از چیزها جلو بری..ایا وقتی تو بتونی بر فرض محال شرایط با روش درست و انسانی تغییر بدی ولی حال دوستت اشنات فامیلت خوب نباشه چه فایده ای داره؟؟؟یکی از چیزهایی که جامعه رو بدبخت کرده اینه همه فقط به فکر خودشونن.براشون مردم دیگه مهم نیستن .این چیزیه که باعث اختلاف طبقاتی میشه و حکومت به شدت استقبال میکنه.

تغییر دادن شرایط یعنی اینکه فقط به خودت فکر کنی.یعنی تو این جامعه خیلی از خصوصیات اخلاقی له کنی.یعنی با رانت و خیلی از چیزها جلو بری..ایا وقتی تو بتونی بر فرض محال شرایط با روش درست و انسانی تغییر بدی ولی حال دوستت اشنات فامیلت خوب نباشه چه فایده ای داره؟؟؟یکی از چیزهایی که جامعه رو بدبخت کرده اینه همه فقط به فکر خودشونن.براشون مردم دیگه مهم نیستن .این چیزیه که باعث اختلاف طبقاتی میشه و حکومت به شدت استقبال میکنه.
تا خودتو بالا نکشی بالا کشیدن بقیه یعنی حماقت
من روستایی رو میشناسم که از تمام روستاهایی که تو کل کشور دیدم مکانیزه‌تر مدرن‌تر پیشرفته‌تر و بهتره
میدونید چرا؟ چون یک نفر اول خودش رو کشیده بالا و برای اون روستا از عمرش و مالش مایه گذاشته و پیشرفته‌اش کرده، فقط یه نفر باعث آبادی یه روستای پرجمعیت شده
من متوجهم شما چی میگید
ولی مردم ما هم خیلی خودشونو زدن زمین
یه مورد خیلی کوچیک مثال بزنم از این بدبخت‌انگاری تو هر طایفه‌ای وقتی یکی میگه مریضم اون یکی میگه نه من بدترم اون یکی میگه نه من ای همتون اوضاعم بدتره اون یکی میگه من اصلا سرطان دارم کجای کارید
این حرفا به جای اینکه بگن اشکال نداره خوب میشی یه دکتر خوب سراغ دارم برات وقت میگیرم و این بحث تا اونجایی که اثبات نکنن بدبخت‌ترین کیه ادامه داره
حالا فک کنین این جماعت یه چند تا مشکل دیگه هم داشته باشن دیگه واویلا

تا خودتو بالا نکشی بالا کشیدن بقیه یعنی حماقت
من روستایی رو میشناسم که از تمام روستاهایی که تو کل کشور دیدم مکانیزه‌تر مدرن‌تر پیشرفته‌تر و بهتره
میدونید چرا؟ چون یک نفر اول خودش رو کشیده بالا و برای اون روستا از عمرش و مالش مایه گذاشته و پیشرفته‌اش کرده، فقط یه نفر باعث آبادی یه روستای پرجمعیت شده
من متوجهم شما چی میگید
ولی مردم ما هم خیلی خودشونو زدن زمین
یه مورد خیلی کوچیک مثال بزنم از این بدبخت‌انگاری تو هر طایفه‌ای وقتی یکی میگه مریضم اون یکی میگه نه من بدترم اون یکی میگه نه من ای همتون اوضاعم بدتره اون یکی میگه من اصلا سرطان دارم کجای کارید
این حرفا به جای اینکه بگن اشکال نداره خوب میشی یه دکتر خوب سراغ دارم برات وقت میگیرم و این بحث تا اونجایی که اثبات نکنن بدبخت‌ترین کیه ادامه داره
حالا فک کنین این جماعت یه چند تا مشکل دیگه هم داشته باشن دیگه واویلا
ببینید باید زمان ببره تا این طرز فکر درست بشه.منم شهری برات مثال میزنم که افراد اصیل اون شهر مهاجرت کردن و اون شهر از نظر شهریت و امکانات به شدت ثابت و ضعیف مونده برعکس 60کیلومتر اون طرف شهری که مردم پولشون تو همون شهر سرمایه گذاری یا خرج کردن و تبدیل به یکی از بهترین شهرها تو استان نفت خیز شده..وقتی زیاد از حد بالا بری دولت و حکومت میان سراغت اون وقت مجبوری به خیلی خواسته ها تن بدی خیلی چیزها نادیده بگیری،،،،
ببینید مردم ما برای پیشرفت خودشون حاضر نیستن اقدامی کنن.ما ناله کردن خوب بلدیم

ببینید باید زمان ببره تا این طرز فکر درست بشه.منم شهری برات مثال میزنم که افراد اصیل اون شهر مهاجرت کردن و اون شهر از نظر شهریت و امکانات به شدت ثابت و ضعیف مونده برعکس 60کیلومتر اون طرف شهری که مردم پولشون تو همون شهر سرمایه گذاری یا خرج کردن و تبدیل به یکی از بهترین شهرها تو استان نفت خیز شده..وقتی زیاد از حد بالا بری دولت و حکومت میان سراغت اون وقت مجبوری به خیلی خواسته ها تن بدی خیلی چیزها نادیده بگیری،،،،
ببینید مردم ما برای پیشرفت خودشون حاضر نیستن اقدامی کنن.ما ناله کردن خوب بلدیم
دقیقا
و وقتی هم میبینیم یکی باهوشه و داره شرایطو به نفع خودش تغییر میده بهش کلی انگ میچسبونیم
به نظرم بهتره به جای دنبال کردن اخبار و فحش و لعن و نفرین انرژیمونو صرف چیزای بهتری بکنیم
اینکه پژمان تجاوز کرده یا نه
اینکه دختره سواستفاده‌گره یا نه
اینکه اون عروسی واقعیه یا نه
یا اصلا اینکه حکومت کیه و چیه فقط وقت ما رو تلف میکنه درست مثل سیاستی که تو یونان باستان برای پرت کردن حواس مردم از مشکلات استفاده میکردن فقط یکم ورژن بدتر
ای کاش مردم یکم از اون عقلی که خدا بهشون داده استفاده کنن واقعا عقل چیز بدی نیست

خودتون جواب خودتون دادید.جامعه ایران جامعه خوبی نیست.پس حرف زدن از سلامت و عفت مال بیست سی سال پیش...ببینید کسی که دنبال عفت نمیره خونه پژمان.زوری که نرفته.شما از جامعه خبر نداری الان دختر15ساله به تنها چیزی که فکر نمیکنه عفت.جامعه ما به شدت بیمار...الان چون پژمان معروف اینقدر بولد شده.وگرنه هزار مورد از افراد عادی پولدار هست.بعد الان بحث تجاوز به معنای زورگیری یا خفت کردن مطرح نیست.حتما ی پیش زمینه ای بوده ی دوستی و رابطه ای بوده.اون موقع فرمایش شما درست.ایا طبق عقل خودتون طبق منطق خودتون عفت برای دختر بیست ساله ای که خونه چهل ساله میره مهم؟؟؟دختر هم هدف ها داشته نقشه ها کشیده..همونطور که برای خیلی از افراد مطرح میکشن
الان شما میگید تقصیر اون دختره؟ و پژمان بیگناه؟ چرا؟ چون مرده؟

من خودم به عنوان یه دختر میگم زمونه کلا برعکس شده دختر الان چش سفیدتر و بدتر از پسران و واقعا نمیشه گفت کی خوبه
باورم نمیشه انقدر گارد داری
اوکی دختر بد هم هست اما همه؟
جمع نبدن گلم خودتم شامل میشی

عقب
بالا پایین