پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 دوشنبه ساعت 23:44 #2,491 شکوفـہ بـھـاری گفت: مرا چون بود دامن از جرم پاک نیاید ز خبث بداندیش باک کلیک کنید تا گسترش یابد... کردم از دین و دل و هوش و خرد، قطع نظر من همان روزی که دیدم چشم عیار تو را
شکوفـہ بـھـاری گفت: مرا چون بود دامن از جرم پاک نیاید ز خبث بداندیش باک کلیک کنید تا گسترش یابد... کردم از دین و دل و هوش و خرد، قطع نظر من همان روزی که دیدم چشم عیار تو را
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:01 #2,492 پناه. گفت: کردم از دین و دل و هوش و خرد، قطع نظر من همان روزی که دیدم چشم عیار تو را کلیک کنید تا گسترش یابد... اتفاق آبشار از رود چیزی کم نکرد از زمینخوردن ندارد باک، مستی مثل من فاضل_نظری
پناه. گفت: کردم از دین و دل و هوش و خرد، قطع نظر من همان روزی که دیدم چشم عیار تو را کلیک کنید تا گسترش یابد... اتفاق آبشار از رود چیزی کم نکرد از زمینخوردن ندارد باک، مستی مثل من فاضل_نظری
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 سه شنبه ساعت 00:02 #2,493 .بَهاران. گفت: اتفاق آبشار از رود چیزی کم نکرد از زمینخوردن ندارد باک، مستی مثل من فاضل_نظری کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید
.بَهاران. گفت: اتفاق آبشار از رود چیزی کم نکرد از زمینخوردن ندارد باک، مستی مثل من فاضل_نظری کلیک کنید تا گسترش یابد... نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:04 #2,494 پناه. گفت: نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید کلیک کنید تا گسترش یابد... دیگر سپردهام به تو خود را كه زندگی هرگونه كه تو خواستی آنگونه سر شود نجمه_زارع
پناه. گفت: نیست در میخانهی قسمت کسی را اختیار هر چه ساقی میدهد، ناچار میباید کشید کلیک کنید تا گسترش یابد... دیگر سپردهام به تو خود را كه زندگی هرگونه كه تو خواستی آنگونه سر شود نجمه_زارع
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 سه شنبه ساعت 00:06 #2,495 .بَهاران. گفت: دیگر سپردهام به تو خود را كه زندگی هرگونه كه تو خواستی آنگونه سر شود نجمه_زارع کلیک کنید تا گسترش یابد... در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم
.بَهاران. گفت: دیگر سپردهام به تو خود را كه زندگی هرگونه كه تو خواستی آنگونه سر شود نجمه_زارع کلیک کنید تا گسترش یابد... در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:10 #2,496 پناه. گفت: در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم کلیک کنید تا گسترش یابد... مروح کن دل و جان را، دل تنگ پریشان را گلستان ساز زندان را، برین ارواح زندانی مولانا
پناه. گفت: در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم کلیک کنید تا گسترش یابد... مروح کن دل و جان را، دل تنگ پریشان را گلستان ساز زندان را، برین ارواح زندانی مولانا
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 سه شنبه ساعت 00:12 #2,497 .بَهاران. گفت: مروح کن دل و جان را، دل تنگ پریشان را گلستان ساز زندان را، برین ارواح زندانی مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من آن که لطف خداوند یار اوست بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست
.بَهاران. گفت: مروح کن دل و جان را، دل تنگ پریشان را گلستان ساز زندان را، برین ارواح زندانی مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من آن که لطف خداوند یار اوست بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:13 #2,498 پناه. گفت: یار من آن که لطف خداوند یار اوست بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را برای خداحافظی دم آخر اگرچه سیر ندیدم، کسی مقصر نیست محمدحسن_جمشیدی
پناه. گفت: یار من آن که لطف خداوند یار اوست بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تو را برای خداحافظی دم آخر اگرچه سیر ندیدم، کسی مقصر نیست محمدحسن_جمشیدی
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 سه شنبه ساعت 00:16 #2,499 .بَهاران. گفت: تو را برای خداحافظی دم آخر اگرچه سیر ندیدم، کسی مقصر نیست محمدحسن_جمشیدی کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم نکند لیلی هرگز به وفا میلی تا خون دل مجنون از دیده نپالاید
.بَهاران. گفت: تو را برای خداحافظی دم آخر اگرچه سیر ندیدم، کسی مقصر نیست محمدحسن_جمشیدی کلیک کنید تا گسترش یابد... ترسم نکند لیلی هرگز به وفا میلی تا خون دل مجنون از دیده نپالاید
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:22 #2,500 پناه. گفت: ترسم نکند لیلی هرگز به وفا میلی تا خون دل مجنون از دیده نپالاید کلیک کنید تا گسترش یابد... در سفالین کاسهی رندان به خواری منگرید کاین حریفان خدمت جام جهانبین کردهاند حافظ
پناه. گفت: ترسم نکند لیلی هرگز به وفا میلی تا خون دل مجنون از دیده نپالاید کلیک کنید تا گسترش یابد... در سفالین کاسهی رندان به خواری منگرید کاین حریفان خدمت جام جهانبین کردهاند حافظ