پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 سه شنبه ساعت 00:26 #2,501 .بَهاران. گفت: در سفالین کاسهی رندان به خواری منگرید کاین حریفان خدمت جام جهانبین کردهاند حافظ کلیک کنید تا گسترش یابد... در شبی پر ستاره و آرام دختری در عذاب می میرد دختری در عذاب تنهایی غـــرق در التهاب می میرد
.بَهاران. گفت: در سفالین کاسهی رندان به خواری منگرید کاین حریفان خدمت جام جهانبین کردهاند حافظ کلیک کنید تا گسترش یابد... در شبی پر ستاره و آرام دختری در عذاب می میرد دختری در عذاب تنهایی غـــرق در التهاب می میرد
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:28 #2,502 پناه. گفت: در شبی پر ستاره و آرام دختری در عذاب می میرد دختری در عذاب تنهایی غـــرق در التهاب می میرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در چشم من نیاید خوبان جمله عالم بنگر خیال خوبش مژگان من گرفته مولانا
پناه. گفت: در شبی پر ستاره و آرام دختری در عذاب می میرد دختری در عذاب تنهایی غـــرق در التهاب می میرد کلیک کنید تا گسترش یابد... در چشم من نیاید خوبان جمله عالم بنگر خیال خوبش مژگان من گرفته مولانا
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 سه شنبه ساعت 00:29 #2,503 .بَهاران. گفت: در چشم من نیاید خوبان جمله عالم بنگر خیال خوبش مژگان من گرفته مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... هیچ راهی جز به دام افتادنِ صیاد نیست هر کجا پا میگذارم دامنی "دل" ریخته
.بَهاران. گفت: در چشم من نیاید خوبان جمله عالم بنگر خیال خوبش مژگان من گرفته مولانا کلیک کنید تا گسترش یابد... هیچ راهی جز به دام افتادنِ صیاد نیست هر کجا پا میگذارم دامنی "دل" ریخته
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:30 #2,504 پناه. گفت: هیچ راهی جز به دام افتادنِ صیاد نیست هر کجا پا میگذارم دامنی "دل" ریخته کلیک کنید تا گسترش یابد... هزار شکوه به دل ماند و تا گلو نرسید چه نامهها که نوشتم... ولی به او نرسید حسین_دهلوی
پناه. گفت: هیچ راهی جز به دام افتادنِ صیاد نیست هر کجا پا میگذارم دامنی "دل" ریخته کلیک کنید تا گسترش یابد... هزار شکوه به دل ماند و تا گلو نرسید چه نامهها که نوشتم... ولی به او نرسید حسین_دهلوی
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 سه شنبه ساعت 00:32 #2,505 .بَهاران. گفت: هزار شکوه به دل ماند و تا گلو نرسید چه نامهها که نوشتم... ولی به او نرسید حسین_دهلوی کلیک کنید تا گسترش یابد... دیگرم، از پی دویدن بهر چیست؟ وین همه، رختم دریدن بهر چیست؟
.بَهاران. گفت: هزار شکوه به دل ماند و تا گلو نرسید چه نامهها که نوشتم... ولی به او نرسید حسین_دهلوی کلیک کنید تا گسترش یابد... دیگرم، از پی دویدن بهر چیست؟ وین همه، رختم دریدن بهر چیست؟
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:33 #2,506 پناه. گفت: دیگرم، از پی دویدن بهر چیست؟ وین همه، رختم دریدن بهر چیست؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تو قرار شد بیایی به مزار من پس از من قدمت به دیده اما به خدا اگر بیایی فاضل_نظری
پناه. گفت: دیگرم، از پی دویدن بهر چیست؟ وین همه، رختم دریدن بهر چیست؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تو قرار شد بیایی به مزار من پس از من قدمت به دیده اما به خدا اگر بیایی فاضل_نظری
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 سه شنبه ساعت 00:36 #2,507 .بَهاران. گفت: تو قرار شد بیایی به مزار من پس از من قدمت به دیده اما به خدا اگر بیایی فاضل_نظری کلیک کنید تا گسترش یابد... یارا بهشت، صحبت یاران همدم است دیدار یار نامناسب، جهنم است
.بَهاران. گفت: تو قرار شد بیایی به مزار من پس از من قدمت به دیده اما به خدا اگر بیایی فاضل_نظری کلیک کنید تا گسترش یابد... یارا بهشت، صحبت یاران همدم است دیدار یار نامناسب، جهنم است
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:39 #2,508 پناه. گفت: یارا بهشت، صحبت یاران همدم است دیدار یار نامناسب، جهنم است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا زندهام هویّت من عشق است عاشق شناسنامه نمیخواهد عطیهسادات_حجتی
پناه. گفت: یارا بهشت، صحبت یاران همدم است دیدار یار نامناسب، جهنم است کلیک کنید تا گسترش یابد... تا زندهام هویّت من عشق است عاشق شناسنامه نمیخواهد عطیهسادات_حجتی
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 سه شنبه ساعت 00:40 #2,509 .بَهاران. گفت: تا زندهام هویّت من عشق است عاشق شناسنامه نمیخواهد عطیهسادات_حجتی کلیک کنید تا گسترش یابد... در اين بازار گر سوديست با درويش خرسندست خدايا منعمم گردان به درويشي و خرسندي
.بَهاران. گفت: تا زندهام هویّت من عشق است عاشق شناسنامه نمیخواهد عطیهسادات_حجتی کلیک کنید تا گسترش یابد... در اين بازار گر سوديست با درويش خرسندست خدايا منعمم گردان به درويشي و خرسندي
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,170 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 سه شنبه ساعت 00:52 #2,510 پناه. گفت: در اين بازار گر سوديست با درويش خرسندست خدايا منعمم گردان به درويشي و خرسندي کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نظر دیدیم دیدارت وزآن عمری گذشت دیدهها برهم نمیآید زِ حیرانی هنوز... هلالی_جغتایی
پناه. گفت: در اين بازار گر سوديست با درويش خرسندست خدايا منعمم گردان به درويشي و خرسندي کلیک کنید تا گسترش یابد... یک نظر دیدیم دیدارت وزآن عمری گذشت دیدهها برهم نمیآید زِ حیرانی هنوز... هلالی_جغتایی