پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 295 پسندها پسندها 2,859 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,058 5/26/26 #2,511 .بَهاران. گفت: یک نظر دیدیم دیدارت وزآن عمری گذشت دیدهها برهم نمیآید زِ حیرانی هنوز... هلالی_جغتایی کلیک کنید تا گسترش یابد... ز دستم بر نمیخیزد که یک دم بی تو بنشینم به جز رویت نمیخواهم که روی هیچ کس بینم
.بَهاران. گفت: یک نظر دیدیم دیدارت وزآن عمری گذشت دیدهها برهم نمیآید زِ حیرانی هنوز... هلالی_جغتایی کلیک کنید تا گسترش یابد... ز دستم بر نمیخیزد که یک دم بی تو بنشینم به جز رویت نمیخواهم که روی هیچ کس بینم
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,942 پسندها پسندها 21,248 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 5/26/26 #2,512 پناه. گفت: ز دستم بر نمیخیزد که یک دم بی تو بنشینم به جز رویت نمیخواهم که روی هیچ کس بینم کلیک کنید تا گسترش یابد... مزار از دشت میسازند و تابوت از صنوبرها خدایا کی به پایان میبریم این مرگسالی را ! فاضل_نظری
پناه. گفت: ز دستم بر نمیخیزد که یک دم بی تو بنشینم به جز رویت نمیخواهم که روی هیچ کس بینم کلیک کنید تا گسترش یابد... مزار از دشت میسازند و تابوت از صنوبرها خدایا کی به پایان میبریم این مرگسالی را ! فاضل_نظری
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 434 پسندها پسندها 2,507 امتیازها امتیازها 203 سکه 457 5/26/26 #2,513 در غم دوری رویش همه در تاب و تبند همه ذرات جهان در پی او در طلبند
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/26/26 #2,514 Delaram* گفت: در غم دوری رویش همه در تاب و تبند همه ذرات جهان در پی او در طلبند کلیک کنید تا گسترش یابد... دریغا که مشغول باطل شدیم ز حق دور ماندیم وغافل شدیم
Delaram* گفت: در غم دوری رویش همه در تاب و تبند همه ذرات جهان در پی او در طلبند کلیک کنید تا گسترش یابد... دریغا که مشغول باطل شدیم ز حق دور ماندیم وغافل شدیم
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,942 پسندها پسندها 21,248 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 5/26/26 #2,515 شکوفـہ بـھـاری گفت: دریغا که مشغول باطل شدیم ز حق دور ماندیم وغافل شدیم کلیک کنید تا گسترش یابد... من و از دور تماشای گلستان کسی به نسیمی شده خرسند ز بستان کسی وحشی_بافقی
شکوفـہ بـھـاری گفت: دریغا که مشغول باطل شدیم ز حق دور ماندیم وغافل شدیم کلیک کنید تا گسترش یابد... من و از دور تماشای گلستان کسی به نسیمی شده خرسند ز بستان کسی وحشی_بافقی
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/26/26 #2,516 .بَهاران. گفت: من و از دور تماشای گلستان کسی به نسیمی شده خرسند ز بستان کسی وحشی_بافقی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من آن که لطف خداوند یار اوست بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست
.بَهاران. گفت: من و از دور تماشای گلستان کسی به نسیمی شده خرسند ز بستان کسی وحشی_بافقی کلیک کنید تا گسترش یابد... یار من آن که لطف خداوند یار اوست بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,942 پسندها پسندها 21,248 امتیازها امتیازها 763 سکه 259 5/26/26 #2,517 شکوفـہ بـھـاری گفت: یار من آن که لطف خداوند یار اوست بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تحمل گفتی و من هم که کردم سالها اما چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت
شکوفـہ بـھـاری گفت: یار من آن که لطف خداوند یار اوست بیداد و داد و رد و قبول اختیار اوست کلیک کنید تا گسترش یابد... تحمل گفتی و من هم که کردم سالها اما چقدر آخر تحمل بلکه یادت رفته پیمانت
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 434 پسندها پسندها 2,507 امتیازها امتیازها 203 سکه 457 5/26/26 #2,518 تا به دیوار و درش تازه کنم عهد قدیم گاهی از کوچهی معشوقهی خود میگذرم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/26/26 #2,519 Delaram* گفت: تا به دیوار و درش تازه کنم عهد قدیم گاهی از کوچهی معشوقهی خود میگذرم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا کس نخواهد خریدن به هیچ به دیوانگی در حریرم مپیچ
Delaram* گفت: تا به دیوار و درش تازه کنم عهد قدیم گاهی از کوچهی معشوقهی خود میگذرم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا کس نخواهد خریدن به هیچ به دیوانگی در حریرم مپیچ
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 434 پسندها پسندها 2,507 امتیازها امتیازها 203 سکه 457 5/26/26 #2,520 یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که میشنوم نامکرر است