Anitak کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 52 پسندها پسندها 78 امتیازها امتیازها 18 سکه 41 5/17/26 #2,301 شکوفـہ بـھـاری گفت: تو خود بفرست برگ رفتن از پیش که خویشان را نباشد جز غم خویش کلیک کنید تا گسترش یابد... نوشیدنی و عيش نهان چيست کار بیبنياد زديم بر صف رندان و هر چه بادا باد گره ز دل بگشا و از سپهر ياد مکن که فکر هيچ مهندس چنين گره نگشاد
شکوفـہ بـھـاری گفت: تو خود بفرست برگ رفتن از پیش که خویشان را نباشد جز غم خویش کلیک کنید تا گسترش یابد... نوشیدنی و عيش نهان چيست کار بیبنياد زديم بر صف رندان و هر چه بادا باد گره ز دل بگشا و از سپهر ياد مکن که فکر هيچ مهندس چنين گره نگشاد
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 185 پسندها پسندها 907 امتیازها امتیازها 133 سکه 356 5/17/26 #2,302 دیدی که مرا هیچکسی یاد نکرد جز غم که هزارآفرین بر غم باد
Anitak کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 52 پسندها پسندها 78 امتیازها امتیازها 18 سکه 41 5/17/26 #2,303 BHROO گفت: دیدی که مرا هیچکسی یاد نکرد جز غم که هزارآفرین بر غم باد کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن
BHROO گفت: دیدی که مرا هیچکسی یاد نکرد جز غم که هزارآفرین بر غم باد کلیک کنید تا گسترش یابد... دانی که چیست دولت دیدار یار دیدن در کوی او گدایی بر خسروی گزیدن
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 185 پسندها پسندها 907 امتیازها امتیازها 133 سکه 356 5/17/26 #2,304 نیست ممکن که دل ما ز وفا برگردد ما همانیم اگر یار همان است که بود.
Anitak کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 52 پسندها پسندها 78 امتیازها امتیازها 18 سکه 41 5/17/26 #2,305 دلا در راه حق گیر آشنایی اگر خواهی که یابی روشنایی در افتادی به دریای حقیقت مشو غافل همی زن دست و پایی
دلا در راه حق گیر آشنایی اگر خواهی که یابی روشنایی در افتادی به دریای حقیقت مشو غافل همی زن دست و پایی
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 135 پسندها پسندها 354 امتیازها امتیازها 63 سکه 2 5/18/26 #2,306 یادِ تو حسِ قشنگیست که در دل دارم.. چه تو باشی چه نباشی، نگهش میدارم🕊
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/18/26 #2,307 sajjad.shahrostami گفت: یادِ تو حسِ قشنگیست که در دل دارم.. چه تو باشی چه نباشی، نگهش میدارم🕊 کلیک کنید تا گسترش یابد... مار زلفین بتان حلقه به رخسار زند زلف چون مار تو چنبر زده بر پیشانی فروغی بسطامی
sajjad.shahrostami گفت: یادِ تو حسِ قشنگیست که در دل دارم.. چه تو باشی چه نباشی، نگهش میدارم🕊 کلیک کنید تا گسترش یابد... مار زلفین بتان حلقه به رخسار زند زلف چون مار تو چنبر زده بر پیشانی فروغی بسطامی
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/18/26 #2,308 یاد ایامی که از آهنگِ زنجیرِ جنون کوچهٔ نی بود یکسر جاده در صحرای من
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 5/18/26 #2,309 !!AMINKHAN!! گفت: یاد ایامی که از آهنگِ زنجیرِ جنون کوچهٔ نی بود یکسر جاده در صحرای من کلیک کنید تا گسترش یابد... نظر از دور در جانان بدان ماند که کافر را بهشت از دور بنماید، کان سوز دگر باشد امیرخسرو دهلوی
!!AMINKHAN!! گفت: یاد ایامی که از آهنگِ زنجیرِ جنون کوچهٔ نی بود یکسر جاده در صحرای من کلیک کنید تا گسترش یابد... نظر از دور در جانان بدان ماند که کافر را بهشت از دور بنماید، کان سوز دگر باشد امیرخسرو دهلوی
!!AMINKHAN!!!!AMINKHAN!! عضو تأیید شده است. کاربر حــامی کاربر انجمن آقای نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,458 پسندها پسندها 6,029 امتیازها امتیازها 388 سکه 7 5/18/26 #2,310 در ازل پرتوِ حُسنت ز تجلی دَم زد عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد