شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 دوشنبه ساعت 15:30 #2,481 .بَهاران. گفت: می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب چون نیک بنگری همه تزویر میکنند حافظ کلیک کنید تا گسترش یابد... دریغا که بگذشت عمر عزیز بخواهد گذشت این دمی چند نیز
.بَهاران. گفت: می خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب چون نیک بنگری همه تزویر میکنند حافظ کلیک کنید تا گسترش یابد... دریغا که بگذشت عمر عزیز بخواهد گذشت این دمی چند نیز
A arameshm کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3 پسندها پسندها 7 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 دوشنبه ساعت 15:41 #2,482 شکوفـہ بـھـاری گفت: دریغا که بگذشت عمر عزیز بخواهد گذشت این دمی چند نیز کلیک کنید تا گسترش یابد... ز دستِ کوتهِ خود زیرِ بارم که از بالابلندان شرمسارم
شکوفـہ بـھـاری گفت: دریغا که بگذشت عمر عزیز بخواهد گذشت این دمی چند نیز کلیک کنید تا گسترش یابد... ز دستِ کوتهِ خود زیرِ بارم که از بالابلندان شرمسارم
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,169 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 دوشنبه ساعت 15:43 #2,483 من ندانم به نگاه تو چه رازیست نهان که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان
A arameshm کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3 پسندها پسندها 7 امتیازها امتیازها 3 سکه 0 دوشنبه ساعت 15:45 #2,484 .بَهاران. گفت: من ندانم به نگاه تو چه رازیست نهان که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان کلیک کنید تا گسترش یابد... نفسِ بادِ صبا مُشک فشان خواهد شد. عالَمِ پیر دگرباره جوان خواهد شد.
.بَهاران. گفت: من ندانم به نگاه تو چه رازیست نهان که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان کلیک کنید تا گسترش یابد... نفسِ بادِ صبا مُشک فشان خواهد شد. عالَمِ پیر دگرباره جوان خواهد شد.
.بَهاران..بَهاران. عضو تأیید شده است. مدیر سوشالمدیا+مدیر آزمایشیهنر و مذهب+ گوینده آز پرسنل مدیریت مدیرسوشالمدیا مدیر آزمایـشی تالار گرافیست مقامدار آزمایشی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 2,935 پسندها پسندها 21,169 امتیازها امتیازها 763 سکه 244 دوشنبه ساعت 15:46 #2,485 arameshm گفت: نفسِ بادِ صبا مُشک فشان خواهد شد. عالَمِ پیر دگرباره جوان خواهد شد. کلیک کنید تا گسترش یابد... در دو چال گونه ات دنیای من جا میشود عاشق دنیای خویشم، لحظهی خندیدنت
arameshm گفت: نفسِ بادِ صبا مُشک فشان خواهد شد. عالَمِ پیر دگرباره جوان خواهد شد. کلیک کنید تا گسترش یابد... در دو چال گونه ات دنیای من جا میشود عاشق دنیای خویشم، لحظهی خندیدنت
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 185 پسندها پسندها 907 امتیازها امتیازها 133 سکه 356 دوشنبه ساعت 15:52 #2,486 تلخی عمر به شیرینی عشق آکندهست چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 دوشنبه ساعت 17:30 #2,487 BHROO گفت: تلخی عمر به شیرینی عشق آکندهست چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دگرباره سر مستان ز مستی در سجود آمد مگر آن مطرب جانها ز پرده در سرود آمد
BHROO گفت: تلخی عمر به شیرینی عشق آکندهست چه سرانجام خوشی گردش دنیا دارد کلیک کنید تا گسترش یابد... دگرباره سر مستان ز مستی در سجود آمد مگر آن مطرب جانها ز پرده در سرود آمد
BHROO کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 185 پسندها پسندها 907 امتیازها امتیازها 133 سکه 356 دوشنبه ساعت 18:14 #2,488 درون سينه آهی سرد دارم رخی پژمرده رنگی زرد دارم ندانم عاشقم، مستم، چه هستم ؟ همی دانم دلی پر درد دارم.
درون سينه آهی سرد دارم رخی پژمرده رنگی زرد دارم ندانم عاشقم، مستم، چه هستم ؟ همی دانم دلی پر درد دارم.
پناه. کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 287 پسندها پسندها 2,831 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,041 دوشنبه ساعت 20:58 #2,489 BHROO گفت: درون سينه آهی سرد دارم رخی پژمرده رنگی زرد دارم ندانم عاشقم، مستم، چه هستم ؟ همی دانم دلی پر درد دارم. کلیک کنید تا گسترش یابد... ما بی غمان مس*ت دل از دست دادهایم همراز عشق و همنفس جام بادهایم
BHROO گفت: درون سينه آهی سرد دارم رخی پژمرده رنگی زرد دارم ندانم عاشقم، مستم، چه هستم ؟ همی دانم دلی پر درد دارم. کلیک کنید تا گسترش یابد... ما بی غمان مس*ت دل از دست دادهایم همراز عشق و همنفس جام بادهایم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گویندهبرترین ارسال کننده ماه حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,427 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,585 دوشنبه ساعت 21:24 #2,490 پناه. گفت: ما بی غمان مس*ت دل از دست دادهایم همراز عشق و همنفس جام بادهایم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا چون بود دامن از جرم پاک نیاید ز خبث بداندیش باک
پناه. گفت: ما بی غمان مس*ت دل از دست دادهایم همراز عشق و همنفس جام بادهایم کلیک کنید تا گسترش یابد... مرا چون بود دامن از جرم پاک نیاید ز خبث بداندیش باک