فقط بهم یاد بدین چطوری امشب برم تو خواب کراش سابقم بهش فحش بدمجای اشتباهی اومدی خواهر![]()

با جن و اینا میونه خوبی ندارم.
فقط بهم یاد بدین چطوری امشب برم تو خواب کراش سابقم بهش فحش بدمجای اشتباهی اومدی خواهر![]()
بعضی ها که خوبن دیگهصرفا همشون مهربون نیستن..
شیفتینگ:))فقط بهم یاد بدین چطوری امشب برم تو خواب کراش سابقم بهش فحش بدم
بسم الله الرحمن الرحیمتا اینکه یه روز دختره کم کم شکمش بزرگ میشه و فهمید حاملهاس! ولی مثل همه خانما نی که بچه تکون بخوره یا صدای تپش بشنوه یا چی! نه ولی به مدت۹ماه شکمش بزرگ مونده
حین این روزا، بردارش میاد سمت دختره، که چی خسته شدن از این وضعیت که یهو پسره در هوا معلق میشه و لبهای دختره تکون میخوردن و صدای مرد میشنیدن نه صدای دختره.
ولی دختره میگفت من میدیدم که داداشمو گرفته و خودش حرف میزد ولی لبهام خود ب خود تکون میخوردن
چی هستشیفتینگ:))
فقط بهم یاد بدین چطوری امشب برم تو خواب کراش سابقم بهش فحش بدم
شیفتینگ:))
تو گوگل بزن میارعچی هست
خودم سید هستم، جنه سید هستشدختره بعد ازدواج میکنه، شب عروسیش حالش بد میشه و جنه بش میاد بش میگه نمیزارم بهت دست بزنه و دامادو میکشم
بعد این گریه میکنه بش میگه اگ دوسم داریقضیه عاشقانه شد، باید کاری نکنی بذاری این شب بگذرع اگ ابروم بره خودمو میکشم این جنه گول میخوره و میره اما دیگه شبهای دیگه میاد...تا اینکه برای بار دوم جدا میشه. و الان با سن۱۹سالگی، راضی به این سرنوشت شومش شد و زیر زندگی خط زد
جالب اینجاست این جن یکی از فامیلهای منه![]()
بسم الله الرحمن الرحیم به توان بینهایتدختره بعد ازدواج میکنه، شب عروسیش حالش بد میشه و جنه بش میاد بش میگه نمیزارم بهت دست بزنه و دامادو میکشم
بعد این گریه میکنه بش میگه اگ دوسم داریقضیه عاشقانه شد، باید کاری نکنی بذاری این شب بگذرع اگ ابروم بره خودمو میکشم این جنه گول میخوره و میره اما دیگه شبهای دیگه میاد...تا اینکه برای بار دوم جدا میشه. و الان با سن۱۹سالگی، راضی به این سرنوشت شومش شد و زیر زندگی خط زد
جالب اینجاست این جن یکی از فامیلهای منه![]()