دورهمی • محفل سایه‌های هراس‌انگیز شب •

صرفا همشون مهربون نیستن..
بعضی ها که خوبن دیگه
من بعد از زایمانم یه بار با دخترم تو خونه تنها بودم ابجیام تو حیاط بودن یهو در حموم محکم بهم کوبیده شد
اول اروم بعد یهو تند و تند شد
جیغ کشیدم و دخترم و ب*غل زدم و از خونه زدم بیرون
توی چارچوب در محکم خوردم زمین
یهو حس کردم در اتاق باز شد و چند نفر دارن می‌دوئن و ...
خیلی ترسیدم از اون‌روز وقتی میرم سر قبرستون بدنم ب طور خیلی عجیبی سنگین میشه

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: marym
تا اینکه یه روز دختره کم کم شکمش بزرگ میشه و فهمید حامله‌اس! ولی مثل همه خانما نی که بچه تکون بخوره یا صدای تپش بشنوه یا چی! نه ولی به مدت۹ماه شکمش بزرگ مونده
حین این روزا، بردارش میاد سمت دختره، که چی خسته شدن از این وضعیت که یهو پسره در هوا معلق میشه و لبهای دختره تکون میخوردن و صدای مرد می‌شنیدن نه صدای دختره.
ولی دختره میگفت من میدیدم که داداشمو گرفته و خودش حرف میزد ولی لبهام خود ب خود تکون میخوردن
بسم الله الرحمن الرحیم

دختره بعد ازدواج میکنه، شب عروسیش حالش بد میشه و جنه بش میاد بش میگه نمیزارم بهت دست بزنه و دامادو میکشم
بعد این گریه میکنه بش میگه اگ دوسم داری😂قضیه عاشقانه شد، باید کاری نکنی بذاری این شب بگذرع اگ ابروم بره خودمو میکشم این جنه گول میخوره و میره اما دیگه شبهای دیگه میاد...تا اینکه برای بار دوم جدا میشه. و الان با سن۱۹سالگی، راضی به این سرنوشت شومش شد و زیر زندگی خط زد

جالب اینجاست این جن یکی از فامیل‌های منه😂

دختره بعد ازدواج میکنه، شب عروسیش حالش بد میشه و جنه بش میاد بش میگه نمیزارم بهت دست بزنه و دامادو میکشم
بعد این گریه میکنه بش میگه اگ دوسم داری😂قضیه عاشقانه شد، باید کاری نکنی بذاری این شب بگذرع اگ ابروم بره خودمو میکشم این جنه گول میخوره و میره اما دیگه شبهای دیگه میاد...تا اینکه برای بار دوم جدا میشه. و الان با سن۱۹سالگی، راضی به این سرنوشت شومش شد و زیر زندگی خط زد

خودم سید هستم، جنه سید هستش😂
فک کنم بمیرم، جن تبدیل میشم

بسم الله الرحمن الرحیم به توان بی‌نهایت

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: marym
عقب
بالا پایین