کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

باید کسی را پیدا کنم دوستم داشته باشد آن‌قدر که یکی از این شب‌های لعنتی آغوشش را برای من و یک دنیا خستگی بگشاید، هیچ نگوید و هیچ نپرسد.

- نزار قبانی

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

آیین دوست‌یابی - دیل کارنگی

من نمی‌خواهم علیه خدا شورش کنم، تنها جهان ناعادلانه او را قبول نمی‌کنم همین.

- داستایفسکی

چقدر عشق چیز غریبی است، چقدر آدم را زخمی و بی‌دفاع می‌کند.

- حسین دریابندی

تا مدت‌ها دل‌شکسته بودم، دل‌شکسته. این‌ کلمه رو توی اون دفتر‌چه‌‌ات بنویس، دل‌شکستگی مثل غصه نیست که شب بخوابی و صبح بیدار بشی و تموم شده باشه، دل‌شکستگی مثل تجربه‌ یک مرگه، از دست دادن و تنها شدن، دل‌شکستگی تجربه‌ی از دست‌دادنِ تکّه‌های بزرگی از قلبه.

فاصله - ریموند کارور

احساس می‌کردم وقتی آدم تنها می‌شود، تمامی غم دنیا در وجودش خیمه می‌زند. احساس می‌کند آن‌قدر از دیگران دور شده که دیگر هیچ‌وقت نمی‌تواند به آن‌ها نزدیک شود. می‌بیند میان این همه آدم، حسابی تنهاست.

سمفونی مردگان - عباس معروفی

مردم میگن شخصیت هر آدمی تغییر ناپذیره ولی اغلب این نقابه که بدون تغییر باقی می‌مونه و نه شخصیت، و در زیر این نقاب غیر قابل تغییر، موجودی هست که دیوانه‌وار در حال تکامله و به شکل غیر قابل کنترلی ماهیتش تغییر می‌کنه.

جزء از کل - استیو تولتز

هیچ‌کس را آنقدر دوست نداشته باشید که وسط بی‌گناهی، مجبور شوید از او عذرخواهی کنید.

- آنا گاوالدا

همیشه فکر می‌کرده‌ام و حالا هم فکر می‌کنم که دردها، انگار هیولایی در گوشه گوشه‌ بدن آدم‌ها خوابیده‌اند و تنها کافی است چیزی آن‌ها را بیدار کند. بیدار که شدند دیگر کسی نمی‌تواند در برابرشان تاب بیاورد.

من گنجشک نیستم - مصطفی مستور

شاید تلخ باشد، ولی ما بین آدم‌های حسودی زندگی می‌کنیم که چهره‌های صمیمی به صورتشان زده‌اند.

- اوریانا فلاچی

عقب
بالا پایین