کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

در فروپاشی‌هایم. اشکی نریختم و حالا برای گیر کردن لباسم به دستگیره‌ در زار می‌زنم، طوری که انگار هیچ راهی برای بیرون آمدن نیست. این حاصل نادیده گرفتن رنجی است که باید در آغوش می‌گرفتمش.

- یاسمن مصدق‌زاده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Farzane
این‌طور بارم آورده بودند که بترسم. از همه‌چیز. از بزرگ‌تر که مبادا بهش بربخورد؛ از کوچک‌تر که مبادا دلش بشکند؛ از دوست که مبادا برنجد و تنهایم بگذارد؛ از دشمن که مبادا برآشوبد و به سراغم بیاید.

همنوایی شبانه ارکستر چوب‌ها - رضا قاسمی

• Like
وقتی کسی موقع تعریف کردن چیزی اشک می‌ریزد، یعنی هنوز در اعماقش زخمی تازه دارد و آن‌قدر عمیق بوده که حتی مرورش هم دردناک است. و این، عمیق‌ترین شکل اندوه است.

- یاسمن مصدق‌زاده

• Like
گاهی لازمه به خودت یادآوری کنی: توی بازی زندگی؛ کارت‌های فاجعه‌ای دستت افتاده بوده، ولی تو فوق‌العاده بودی.

- اروین د یالوم

• Like
زیادی‌ام و دیگر هیچ. آدمی خارج از برنامه‌ام، همین و بس. ظاهرا طبیعت برنامه‌ای برای حیات من نداشته و در نتیجه با من مانند میهمانی سرزده و ناخوانده رفتار کرده است.

یادداشت‌های آدم زیادی - ایوان تور گنیف

کسی می‌داند من چقدر تلاش کرده‌ام روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟ زیرا در میان ویرانی و رنج وظیفه انسان این است که قلبش را به زشتی نسپارد.

برادران کارامازوف - داستایفسکی

• Like
شاید زندگی پیدا کردن بخش‌هایی از خودمان در تکه تکه‌هایی از یک کل منسجم است، پیدا کردنی که به اندازه یک عمر طول می‌کشد.

تکه‌هایی از یک‌ کل‌ منسجم - پونه مقیمی

• Like
من دوست ندارم حق با من باشد. نمی‌خواهم حتى کسی از من عذرخواهی هم بکند. فقط مرا ول کنید بگذارید راحت باشم. من نمی‌توانم با قسمتی از شما که نمی‌داند چه می‌خواهد بجنگم.

- فريدا كالو

• Like
آدما تو جایی که بیمار شدن، درمان نمیشن.

وقتی نیچه گریست - اروین د یالوم

• Like
قضاوتی که درباره دیگران کرده‌اید، سرانجام یک راست به خودتان برخواهد گشت و مانند سیلی به صورتتان می‌خورد.

سقوط - آلبر کامو

• Like
عقب
بالا پایین