کافه کتاب کتاب‌هایی که میخوانیم!

نگاهش کن، به اینی که روبه‌روته نگاه کن. ازش خجالت نکش. تو اگه همچین کسی رو توی خیابان ببینی اون رو می‌کشی؟ آخه مگه چی‌کار کرده که باید منفور باشه؟ گناهش چیه؟ چرا دوستش نداشته باشند؟ اگه اول خودت با این زن توی آینه آشتی کنی بقیهٔ آدم‌ها هم باهاش آشتی می‌کنند.

مغازه خودکشی - ژان تولی

ما در دوران تاریکی زندگی می‌کنیم، جایی که بدترین افراد ترس خود را از دست داده‌اند و بهترین‌ها امید خود را.

- هانا آرنت

چیست آن‌چه مایه رنج جان من است؟ نفرت. و چیست آن‌چه بر اندوه من می‌افزاید؟ حسد. و کیست آن‌که تحمل مرا می‌آزماید؟ هجران. پس وای به من که دردی که مرا می‌خورد درمان ندارد. زیرا هر امیدی در قبال نفرت و حسد و هجران نقش بر آب است.

دن کیشوت - میگل د سروانتس

دنیا مثل مادرت نیست، که ظهر سرش داد بزنی و شب برای شام صدایت کند. دنیا ولت می‌کند تا از گرسنگی بمیری.

- مازیتوفسکی

خواب باید برای کسی که دلی را شکسته حرام می‌شد، نه برای کسی که دلش شکسته.

- شمس تبریزی

نبرد بين خدا و شيطان براى بشر بطور مساوى به اتمام رسيده است، بدين صورت كه ظاهر انسان را خدا تزئين و باطن او را شيطان تسخير نموده است

- آرتور شوپنهاور

دستش را دور من انداخت و مرا به‌سمت خودش کشید تا سرم روی شانه‌اش قرار بگیرد. نمی‌دانم چطوری، ولی بدون این‌که حرفی بزند مرا آرام کرد. برخی افراد فقط همین که کنارت باشند آرام می‌شوی.

ما شروعش می‌کنیم - کالین هوور

انسان موجودی است که به خاطر بهانه‌های به اصطلاح عالی‌تر قادر است خود را به هر پَستی‌ای قانع کند.

روانشناختی مسیر - مراب مامارداشویلی

آرزویم مردن در صدای تو بود، یا رفتن با صدایت، یا خاموش شدن در صدایت. صدای تو چون باد گذشت و من به دامن تاریکی آویخته‌ام‌.

- بیژن جلالی

دنیا یه‌جور صدفه، منتها توی رختخواب نمی‌شه بازش کرد.

مرگ فروشنده - آرتور میلر

عقب
بالا پایین