چند جمله تامل برانگيز از دكتر هلاكویی
با پذیرش وظیفه و مسئولیت پدر و مادر میشویم نه با تولید مثل!
اگر در طی روز ساعتها به فرزند خود محبت و فقط چند لحظه او را تنبیه میکنید تلخی و رنج تنبیه بیشتر از شیرینی ساعتها محبت در روان کودک به جای میماند...
هرگز نگویید تو بچه بدی هستی بگویید تو بچه خوبی هستی ولی کار اشتباهی انجام دادهای...
اگر درخت زندگی ما پر ثمر باشد حتی در صورت طعنه و یا حمله ی دیگران میوهی فراوانی از ان میریزد...
نتیجهگیری نادرست از رویدادها نکنید، وجود تعداد بیشماری ایرانی در آمریکا نشانهای این نیست که آمریکاییها فارسی حرف زدن را آموخته اند...
برخي از پدر و مادرها در رابطه با فرزندان خود مواظب و مراقب نيستند بلكه به بيماري شك و ترديد مبتلا هستند...
من در صورتی میتوانیم به شما کمک کنم که خود خواسته باشید وگرنه این کمک نیست تجاوز به حقوق شماست...
تمام هنر زندگي اينست: در من چه میگذرد آن زمان كه دنيا در گذر است...
زنان به علت فشار روانی ناشی از دنیای امروز، تغییرات هورمونی، تبعیض و نادیدهگرفتن شدن حق و حقوقشان، دوبرابر بیشتر از مردان به افسردگی مبتلا میشوند...
روزی که همسر خود را به انجام کاری که دوست ندارد وادار کنید، به زودی از شما متنفر خواهد شد...
من قرار نیست از کسی که سوال من را دوست ندارد سوال کنم... هر کس برای خود حریمی دارد که باید حرمت آن را داشت...
پولدار بودن مهم نیست باید فقیر نبود...
هيچ كسي در جهان... هيچ كسی در جهان... ارزش اين رو نداره كه انسان زندگي خود را بخاطر او خراب كنه... بخاطر ديگران میشود ساخت... اما بخاطر هيچكس نمیشود خراب كرد...
در طول تاریخ ما از قدرت به بهانه محبت استفاده نادرست کردهایم...
هرگاه فرد مساله را نمیتواند حل کند از نادانی و ناتوانی، آن را به قضا و قدر، سرنوشت، شیطان و دیگران نسبت میدهد...
همسر شما باید «نفر اول» زندگی شما باشد...
خواستهها و احتیاجاتتون رو لطفا بگید. قربونتون برم مشخص بگید من گرسنهام...
من خستهام، من میخوام بخوابم...
من این فیلمو دوس ندارم…
من میخوام برم خونه مادرم...
خواستهتون، احتیاجتون رو مشخص بگید... بیخودی نگید او خودش باید بفهمه... کجای کارید… نمیفهمه… بهش بگید بازی در نیارید...
پذیرش مسئولیت، همانند درجه حرارت بدن از حد متعادل که گذشت چه بیشتر یا کمتر ایجاد بیماری و حتی مرگ میکند...
بپذیرید که زندگی سخت و مشکل است قبول وجود محرومیت و محدودیت در زندگی به فرد قدرت ادامه زندگی میدهد...
آن روزی که نمیتوانید برای عشق و علاقهی خود به فرد مقابل دلیل موجهای ارائه دهید شما عاشق نیستید...
اگر ادعا میکنید انسان خوبی هستید این خوبی را در رفتار و افکار و هدف های خود نسبت به دیگران نمایان کنید...