اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #11 چه کس شنید صدای مرا در این تاریک؟ کدام شمع رسانید نور تا نزدیک؟ به جز امید که با من قدمبهقدم آمد نماند هیچ رفیقی، نه دور و نه نزدیک
چه کس شنید صدای مرا در این تاریک؟ کدام شمع رسانید نور تا نزدیک؟ به جز امید که با من قدمبهقدم آمد نماند هیچ رفیقی، نه دور و نه نزدیک
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #12 عجیب نیست اگر روزگار میلرزد عجیب نیست اگر کوهسار میلرزد به آه هر دل آزردهای که برمیخیزد طنین نالهی هر کوهسار میلرزد
عجیب نیست اگر روزگار میلرزد عجیب نیست اگر کوهسار میلرزد به آه هر دل آزردهای که برمیخیزد طنین نالهی هر کوهسار میلرزد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #13 به شوق نور، گذشته ز دام تاریکی دل شکفته شده از نسیم باریکی تمام عمر، اگر در حصار غم بودیم هنوز راهی هست از دل باریکی آخرین ویرایش توسط مدیر: 5/10/26
به شوق نور، گذشته ز دام تاریکی دل شکفته شده از نسیم باریکی تمام عمر، اگر در حصار غم بودیم هنوز راهی هست از دل باریکی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #14 جهان اگر چه فریب است، ما نمیبازیم میان شعلهی سختی رها نمیسازیم به ریشههای حقیقت قسم که میمانیم اگرچه برگ امیدی، دگر نمیتراشیم
جهان اگر چه فریب است، ما نمیبازیم میان شعلهی سختی رها نمیسازیم به ریشههای حقیقت قسم که میمانیم اگرچه برگ امیدی، دگر نمیتراشیم
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #15 از آسمان دلم قطرهقطره میبارد صدای بغض قدیمی دوباره میغارد به یاد خاطرههایی که رفت و برنگشت نسیم دوری آن روزها مرا آزارَد
از آسمان دلم قطرهقطره میبارد صدای بغض قدیمی دوباره میغارد به یاد خاطرههایی که رفت و برنگشت نسیم دوری آن روزها مرا آزارَد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #16 دلی که سخت شکست و هنوز پابرجاست طلوع روشنی، از پشت ابر پیدا است به روی زخم کهنه اگرچه نمک پاشید ولی حقیقت این است: دوباره هم زیبا است آخرین ویرایش توسط مدیر: 5/10/26
دلی که سخت شکست و هنوز پابرجاست طلوع روشنی، از پشت ابر پیدا است به روی زخم کهنه اگرچه نمک پاشید ولی حقیقت این است: دوباره هم زیبا است
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #17 چنان که تیشهی دنیا به ریشهمان افتاد نسیم حادثه بر خاطراتمان افتاد دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ ناکـرده گنه، چنیـن مجـازات شدیم؟ اگرچه ظلمت این واقعه نفسگیر است چراغ عشق هنوز از دل شما پیداست
چنان که تیشهی دنیا به ریشهمان افتاد نسیم حادثه بر خاطراتمان افتاد دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ ناکـرده گنه، چنیـن مجـازات شدیم؟ اگرچه ظلمت این واقعه نفسگیر است چراغ عشق هنوز از دل شما پیداست
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #18 به خانهی دل من بیصدا گذر کردی نشستهای به دلم، بیدلیل و برگردی؟ اگرچه آمدنت مثل صبح تازه بود نبودنت به شب تار من کمر کردی
به خانهی دل من بیصدا گذر کردی نشستهای به دلم، بیدلیل و برگردی؟ اگرچه آمدنت مثل صبح تازه بود نبودنت به شب تار من کمر کردی
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #19 دویدهام به هوای تو در تمام مسیر گذشتهام ز غم و سختی و هزار مسیر اگرچه خستهام اما هنوز هم باقیست نسیم نام تو در پرسههای بیتفسیر
دویدهام به هوای تو در تمام مسیر گذشتهام ز غم و سختی و هزار مسیر اگرچه خستهام اما هنوز هم باقیست نسیم نام تو در پرسههای بیتفسیر
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/27/26 #20 نه اختیاری اگر هست، نه قراری هست در این جهان غمش بسیار و خمارش هست صدای خندهی دل را اگر شنیدی، بدان میان این همه سختی امیدی هست
نه اختیاری اگر هست، نه قراری هست در این جهان غمش بسیار و خمارش هست صدای خندهی دل را اگر شنیدی، بدان میان این همه سختی امیدی هست