اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #21 به راه تازه، دلم سوی نور برگردید چراغ گمشدهام از غبار برگردید درون لحظهی دلتنگی عاقبت فهمید که زندگی به همان انتظار برگردید
به راه تازه، دلم سوی نور برگردید چراغ گمشدهام از غبار برگردید درون لحظهی دلتنگی عاقبت فهمید که زندگی به همان انتظار برگردید
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #22 لبی به خنده، دلی پر زخون و بیآرام جهان چه باخت ولی ما نباختیم سرانجام به سینه چنگ زدیم و به نور چشم دوختیم اگرچه سخت گذشت این مسیر نابرنام
لبی به خنده، دلی پر زخون و بیآرام جهان چه باخت ولی ما نباختیم سرانجام به سینه چنگ زدیم و به نور چشم دوختیم اگرچه سخت گذشت این مسیر نابرنام
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #23 به هرچه آمد و هرچه شکست، دل نبند جهان به بخت کسی تا ابد نمیخندد اگرچه سوخت دلت زیر بار سختیها نسیم لطف خدا ناگهان نمیخندد
به هرچه آمد و هرچه شکست، دل نبند جهان به بخت کسی تا ابد نمیخندد اگرچه سوخت دلت زیر بار سختیها نسیم لطف خدا ناگهان نمیخندد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #24 نسیم سبز امیدم هنوز میآید صدا ز پوچی شب ناگهان برآید هزاربار اگر تار دل بریزد باز چراغ صبح حقیقت دوباره میآید
نسیم سبز امیدم هنوز میآید صدا ز پوچی شب ناگهان برآید هزاربار اگر تار دل بریزد باز چراغ صبح حقیقت دوباره میآید
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #25 صدای خستهی باران رسید در شب سرد چراغ روشنی از پشت گریهام میکرد به یاد چشم تو افتادم و دلم لرزید که زندگی به همین خاطره مرا برگرد
صدای خستهی باران رسید در شب سرد چراغ روشنی از پشت گریهام میکرد به یاد چشم تو افتادم و دلم لرزید که زندگی به همین خاطره مرا برگرد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #26 به قلب خستهام قسم، که نمیرود امید میان موج مصیبت، نمیشود خامید اگرچه زخم عمیق و اگرچه سختیها دل از برای رسیدن نمیشود نومید
به قلب خستهام قسم، که نمیرود امید میان موج مصیبت، نمیشود خامید اگرچه زخم عمیق و اگرچه سختیها دل از برای رسیدن نمیشود نومید
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #27 کسی نپرسد از این قصههای ما هرگز کسی نداند از این گریههای ما هرگز ولی چراغ درونم هنوز روشن بود نمیرسد به شکست سایههای ما هرگز
کسی نپرسد از این قصههای ما هرگز کسی نداند از این گریههای ما هرگز ولی چراغ درونم هنوز روشن بود نمیرسد به شکست سایههای ما هرگز
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #28 دل از شکستن این روزهای تلخ گذشت نگاه خستهی من از مسیر سخت گذشت در آستانهی فردا اگرچه نامعلوم به لطف نور حقیقت، دلم به بخت گذشت
دل از شکستن این روزهای تلخ گذشت نگاه خستهی من از مسیر سخت گذشت در آستانهی فردا اگرچه نامعلوم به لطف نور حقیقت، دلم به بخت گذشت
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #29 به گریههای شبانه دلم نیاز دارد درون سینهی من موج بیقرار دارد هزاربار زمین خوردم و بلند شدم که جز امید کسی در کنار ما نآمد
به گریههای شبانه دلم نیاز دارد درون سینهی من موج بیقرار دارد هزاربار زمین خوردم و بلند شدم که جز امید کسی در کنار ما نآمد
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,955 پسندها پسندها 44,321 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,663 3/30/26 #30 گذشت لحظهی سختی، رسید وقت شکوه چراغ نور حقیقت زد این شبان سُکوه اگرچه خسته و بیجان، دلم هنوز بیدار به شوق صبح حقیقت، گذشت تیرگی و توه
گذشت لحظهی سختی، رسید وقت شکوه چراغ نور حقیقت زد این شبان سُکوه اگرچه خسته و بیجان، دلم هنوز بیدار به شوق صبح حقیقت، گذشت تیرگی و توه