همهجا!نظر اخرتون چیه مشکل من کجاست دقیقا؟ لطفا کوتاه بگین
همهجا!نظر اخرتون چیه مشکل من کجاست دقیقا؟ لطفا کوتاه بگین
ممنونم از شما!همهجا!
بزرگوارید.ممنونم از شما!
خیرسلام وقت بخیر
تا اینجا که جناب حیات توضیح دادن متوجه شدین؟
این قسمت رو نفهمیدماما ناگهان به تصاویرِ جزئیتری میره، باید یه خط براشون ایجاد کنید که زمان خواندن حس پاره شدن اون حس همپنداریه پاره نشه! مثلا من از آواز قناری شروع میکنم و درباره زیبایی صداش میگم، شنونده توی فکر به صدا و آرامشی که من دارم میگم فرو میره ولی به ناگه، زمانی از رنگ و زیبایی ظاهریش میگم و شنونده که تازه توی حس رفته بود، از دل موضوع کشیده میشه بیرون که شروع کنه به کشف یه حس جدید... پس باید چیکار کرد؟ باید همزمان که از آوازش میگم، کم کم و نرم نرم شروع کنم درباره چیزهای ظاهریش.
پس باید یک نخ تسبیح ایجاد کنید. و برای انسجام بیشتر راوی را ثابت نگه دارید..
این قسمتی رو مطالعه کنیدمتن شما از یک تصویرِ کلان که درباره وطنم آغاز میشه، آغازی خوب و با درون مایه کلی! اما ناگهان به تصاویرِ جزئیتری میره، باید یه خط براشون ایجاد کنید که زمان خواندن حس پاره شدن اون حس همپنداریه پاره نشه! مثلا من از آواز قناری شروع میکنم و درباره زیبایی صداش میگم، شنونده توی فکر به صدا و آرامشی که من دارم میگم فرو میره ولی به ناگه، زمانی از رنگ و زیبایی ظاهریش میگم و شنونده که تازه توی حس رفته بود، از دل موضوع کشیده میشه بیرون که شروع کنه به کشف یه حس جدید... پس باید چیکار کرد؟ باید همزمان که از آوازش میگم، کم کم و نرم نرم شروع کنم درباره چیزهای ظاهریش.
پس باید یک نخ تسبیح ایجاد کنید. و برای انسجام بیشتر راوی را ثابت نگه دارید..
کجاش رو؟ کوتاه بگید!!این قسمت رو نفهمیدم
لطفا اگه میشه یه تیکه از نوشتهی منو ویرایش کنید چون واقعا نمیفهمماین قسمتی رو مطالعه کنید

ویرایش کار خودته جانملطفا اگه میشه یه تیکه از نوشتهی منو ویرایش کنید چون واقعا نمیفهمم
میفهمم هااااا ولی نمیفهمم![]()