:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,774 پسندها پسندها 25,488 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,096 4/23/26 #211 کاوه ای پیدا نخواهد شد،امید کاشکی اسکندری پیدا شود.🥺
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,015 پسندها پسندها 18,961 امتیازها امتیازها 778 سکه 14,560 4/23/26 #212 شاه شــطرنج منی با رخ مـاهت چه کنم؟ با سپید دل وچشمان سیاهت چــه کنم؟ تا ابد در دلی و گاه به گاهی دیده... با دل و دیده و این گاه به گاهت چه کـنم؟ پادشاهی به جمال و رخ و اوصاف کمال... من و یک عالمه اوصاف سپاهت چه کنم؟ عالمی خاطر چشمان تو را می خـواهند... من و یک لشکری از خاطره خواهت چه کنم؟
شاه شــطرنج منی با رخ مـاهت چه کنم؟ با سپید دل وچشمان سیاهت چــه کنم؟ تا ابد در دلی و گاه به گاهی دیده... با دل و دیده و این گاه به گاهت چه کـنم؟ پادشاهی به جمال و رخ و اوصاف کمال... من و یک عالمه اوصاف سپاهت چه کنم؟ عالمی خاطر چشمان تو را می خـواهند... من و یک لشکری از خاطره خواهت چه کنم؟
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,554 پسندها پسندها 15,702 امتیازها امتیازها 598 سکه 203 4/23/26 #213 گاهی از خود میپرسم [چمه؟] جوابی نمیآید، جز صدای بغضی پنهان و چشمی پر از غبارِ غم. نمیدانم چرادل گرفتهام ناگهان، انگار وقتِ رفتن است… وقتِ بریدن از اینجا،از همه چیز و هیچچیز.
گاهی از خود میپرسم [چمه؟] جوابی نمیآید، جز صدای بغضی پنهان و چشمی پر از غبارِ غم. نمیدانم چرادل گرفتهام ناگهان، انگار وقتِ رفتن است… وقتِ بریدن از اینجا،از همه چیز و هیچچیز.
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,015 پسندها پسندها 18,961 امتیازها امتیازها 778 سکه 14,560 5/3/26 #214 نترسم که با دیگری خو کنی تو با من چه کردی که با او کنی ؟
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,971 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 5/3/26 #215 حالت پیچیده ی مویش شبیه سرنوشت عشق را بر روی پیشانی مقدر می کند
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی حرفه ای رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 4,015 پسندها پسندها 18,961 امتیازها امتیازها 778 سکه 14,560 5/12/26 #216 ای دریغا که پس از آن همه جان بازیها بر سر کوی تو بی نام و نشانیم هنوز
RAVI M مترجم آزمایشی منتقد ادبی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی رتبه سوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 427 پسندها پسندها 952 امتیازها امتیازها 153 سکه 1,411 5/13/26 #217 بعد مرگم سنگ قبر قیمتی خواهم چکار؟ دستهگلهای قشنگ و زینتی خواهم چکار؟ خندههایت را همین امروز میخواهم، بخند بعد مرگم گریه و بیطاقتی خواهم چکار؟
بعد مرگم سنگ قبر قیمتی خواهم چکار؟ دستهگلهای قشنگ و زینتی خواهم چکار؟ خندههایت را همین امروز میخواهم، بخند بعد مرگم گریه و بیطاقتی خواهم چکار؟
KHAN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 169 پسندها پسندها 401 امتیازها امتیازها 63 سکه 16 5/13/26 #218 اینکه هرگز دست من، خُرمای زلفت را نچید ، مُشکل از اقبال کوتاه است و قد کوتاه نیست :)
Tufan ناظرهمراه ناظر همراه ژورنالیست فعال خانم نمونه پشتکار خوب vip نوشتهها نوشتهها 1,556 پسندها پسندها 14,459 امتیازها امتیازها 598 سکه 82 5/13/26 #219 گفتی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور من خسته به طوفان نرسید...
KHAN کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 169 پسندها پسندها 401 امتیازها امتیازها 63 سکه 16 5/13/26 #220 و تو خندیدی و محو ِتو شدم ، زیباجان شاعرت باید از این ثانیه، عکاس شود